Novopečená maminka malého Mathiase na sociálních sítích pravidelně zveřejňuje vtipné příspěvky, z nichž si neváhá udělat srandu ze sebe i z mateřství a klidně si i rýpne do ostatních známých tváří a jejich vystupování na internetu. Získala tím řadu nových fanoušků, kteří ji nyní podpořili i v anketě a pomohli jí tak získat cenu Instagram roku.

Štíbrová tak porazila dokonce i Leoše Mareše (41) či youtuberku Shopaholic Nicol (27). „Hele přátelé, já vám strašně děkuju. Jsem fakt nečekala, že si dáte takovou práci a že mi pošlete nějaké hlasy,“ děkovala na svém profilu dojatá herečka a pyšně ukazovala své »zrcátko slávy«. Jelikož prý ani na takový úspěch rozhodně nepomýšlela, při předávání se jí těžko hledala slova. „Byla jsem nervózní, byla jsem trapná,“ řekla o sobě sebekriticky. „Byla jsem horší než tady všichni, co nemají absolutně žádnou zkušenost s kamerami ani s mikrofonem.“

Jakmile ale sestoupila z pódia a mluvila přímo ke svým příznivcům na Instagramu, řeč se jí vrátila. „Já se bojím, že teď budu muset přidávat příspěvky, které budou mít nějakou úroveň. Cítím se tak jako zavázaná,“ vtipkovala už zase Nikol a dokonce přemýšlela, jak se svou cenou teď naloží. „Každopádně tohle není dobré mít doma. Až zase jednou Martin nepřijde z baru a já budu naštvaná, tak…“ naznačovala, že by mohla po partnerovi svou trofej ve vzteku hodit. „Je to docela těžké a tvrdé. Takže to asi někam uklidím,“ dodala s humorem sobě vlastním. V dalším příspěvku pak cenu přirovnala dokonce k těžítku.

Ve stejné kategorii jako někdejší hvězda Pojišťovny štěstí přitom bojovaly i další herečky. V první desítce tak bojovala například představitelka Roziny z Ulice Anna Kadeřávková (20). Dost hlasů nasbírala také její kolegyně z nekonečného seriálu Patricie Solaříková (28). Ta k vítězce Nikol rozhodně necítila žádnou zášť a naopak jí gratulovala. „Mám z toho upřímně radost, protože vtipnější buchtu neznám a navíc mi tu cenu pak půjčila a mohla jsem se s ní vyfotit, takže dobrý,“ uvedla na Instagramu Patricie.

Kromě vtipné blondýnky si ocenění ale odnesly i další tváře z internetu. Nejlepší video blogery za rok 2017 se stali Karel Kovář alias Kovy (21) či Anna Šulcová (18). V kategorii nejlepší Beauty blogerka zazářila Petra Lovely Hair, Cosmo objevem roku se stala Kristýna z blogu Za normální holky. Hlasování probíhalo na webu czechblogawards.cz a slavnostní vyhlašování výsledků proběhlo v sobotu 18. listopadu v hotelu Hilton. Přímý přenos vysílalo Óčko.

VIDEO: Smysl pro humor Štíbrová předvedla také v pořadu 3v1, který natáčí spolu s kolegyněmi Veronikou Arichtevou(31) a Martinou Pártlovou (38). Jak si trojice vzala na paškál pořad Prostřeno?

Video
Video se připravuje ...

3v1: Parodie Prostřeno! Youtube.com/BPŽ

 

 

 

Fotogalerie
58 fotografií