Zatímco ostatní finalisté pro ni byli spíš velkou neznámou, Berenika patří do rodiny. Sotva totiž Táňa pustila k vodě bývalého manžela, smyslná bruneta si Pavla Čecháka ulovila pro sebe a před rokem se za něj provdala. Obě ženy spolu dobře vycházejí!

O tom se ostatně přesvědčili i diváci závěrečného dílu. „Bylo to skvělé, mělo to grády. Vše od tebe stálo vždy za to,“ rozplývala se Táňa po výkonu Bereniky, zatímco ostatní posílala z ringu. „Krásné, milé, takové rozlučkové,“ vyjádřila se Táňa k výkonu Jitky Boho (26).

Když pak Ondra Sokol (46) ohlásil jako přemožitelku Anety Krejčíkové (26), Honzy Kopečného (28) a Jitky Boho její příbuznou, vybuchla radostí. „Teď uvidíte, jak si dvě žižkovské mámy předávají ceny.“ A skočila exmanželově ženě kolem krku. „Provokatérka je vždy vítána,“ dodala.

A co na to Berenika? „Bylo to fakt hezké, jak mi dala tu cenu. Je vtipné, že to vyhrála přede mnou. O soutěži jsme se bavily během celého závěrečného dne, ale nic zásadního,“ řekla.

Asi by nebylo od Vilhelmové moudré rozhádat si ženu, která má často na povel i její syny Cyrila (9) a Františka (12). Bývalí manželé o ně totiž pečují ve střídavé péči.

VIDEO: Dalibor Gondík: Měsíčně uběhnu 400 km! Pomáhá to na epilepsii!

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Gondík: Měsíčně uběhnu 400 km! Pomáhá to na epilepsii! David Turek

Fotogalerie
51 fotografií