V roce 2009 se novinář Jiří X. Doležal za velkého humbuku rozhodl vzít si feministku Alex Hrouzkovou, která ho uchvátila svůdným tělem a otevřeným přístupem k netradičnímu sexu. Časopis Reflex mladou studentku, která se věnovala také psaní, objevil v době, kdy vytvářela blog věnovaný sexualitě. Jejich manželství připomínalo reality show, veřejnost o jejich soužití věděla téměř vše. A co nevěděla, tak se dozvěděla po jeho rozpadu v roce 2012, kdy na sebe manželé házeli špínu. Ale jak se říká, čas vše zahojí a dnes se Jiří s Alex normálně baví.

Alex, která žije s novým partnerem a potomkem v domku za Prahou, přišla na pražskou premiéru jeho dokumentu Nepřesaditelný. "Potkali jsme se před kinem. Alex film viděla  už ve Varech a napsala mi lichotivou zprávu. Ale nejvíc ji potěšilo, že tam vypadá dobře," řekl Blesk.cz Doležal, který na premiéru vzal svou blonďatou milenku.

Jiří tvrdí, že bude i pokračování. "Až umřu, tak Igor Chaun natočí mě v rakvi a zaklapnutí víka, doplní to záběry, které se nevešly a bude druhý díl," pochlubil se Blesk.cz novinář.

S fotografkou Idou Saudkovou byl JXD ženatý krátce na přelomu let 1999 a 2000. Saudková je v současnosti partnerkou Vladimíra Franze. Jejím prvním mužem byl Samuel Saudek

VIDEO: Jiří X. Doležal: Smoking mám podruhé v životě! Cítím se jako karikatura!

Video
Video se připravuje ...

Jiří X. Doležal: Smoking mám podruhé v životě! Cítím se jako karikatura! Blesk TV

Fotogalerie
17 fotografií