Lilia Khousnoutdinová, která uzavřela rituální sňatek s Karlem Janečkem letos v červnu v Bhútánu a hned po svatbě společně s ním vědomě počala dítě, už bude brzy oficiálně svobodná.

Její právní manžel, který je původem Brit, požádal o rozvod. „S mužem jsme se dohodli, že naše manželství právně ukončíme. Pro něj bylo to, jak intenzivně se můj vztah s Karlem vyvíjel, nespojitelné s tím naším a dal mi tím prostor zkoumat dál. Nikdy jsme nehodlali praktikovat bigamii, tedy dva rovnocenné partnerské vztahy, ale maximálně polyamorii,“ přiznala v rozhovoru pro Dnes magazín Lilia.

Zas tak hladký průběh rozchodu to ale nebyl. „V našem rozchodu byla bolest, máme se pořád hodně rádi a jsme si blízcí. Odpoutat se od milenecké roviny a zvyknout si na nový způsob fungování je proces. Ale když svého manžela vidím teď, s radostí pozoruju, jak moc mu ten rozchod prospěl,“ svěřila se žena, která si sama nedokáže představit společný život pod jednou střechou s Karlem Janečkem, jeho manželkou Mariem Mhadhbi, jejich synem a do budoucna i dítětem, kterého si Lilia nosí pod srdcem.

My jsme ten případ, kdy se ty dvě ženy nevybraly, neznají se a nemají důvod si věřit. Tedy snažíme se vzájemně respektovat skrze maximální míru izolace. Prostě Karel má dva vztahy. My dvě si to můžeme usnadnit tím, že nebudeme bojovat, ale dopřávat si prostor a být vůči sobě empatické. Představily jsme se, ale předpokládáme, že se v rámci společenských akcí budeme občas potkávat. Ale mimo to se neznáme a nemáme v plánu se poznat,“ dodala kněžka, která s Janečkem už sdílí jednu domácnost v Praze.

VIDEO - Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti!

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

VIDEO - Miliardář Janeček: Libido si vybíjí adrenalinovým sportem!

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Libido si vybíjí adrenalinovým sportem! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
32 fotografií