Podnikatel na svém profilu na sociální síti zveřejnil fotku modelky Elišky Bučkové z Ostava Fashion Weekendu a neodpustil si jí složit poklonu. „Kuba je můj bracha, ale kdyby nebyl, stála bys za hřích,“ narážel na fakt, že brunetka je už delší dobu šťastná po boku známého rybáře Jakuba Vágnera (35).

„Moc Ti to včera slušelo! Děkuji za podporu! Jsi moc šikovná! Máme Tě rádi!“ dodal pak v příspěvku na Instagramu Vágner. Jenže asi netušil, co tím na sebe nevědomky uvalil. V komentářích se totiž na něj vzápětí lidé slétli jako vosy.

Nejenže mu vyčetli, že by chtěl mladšímu bráchovi přebrat lásku. Ale jeho chválu Elišce brali hlavně jako urážku vůči Karlově manželce Simoně Krainové. „Tak tohle se Vám moc nepovedlo, Karle. Ani ze srandy. Chudák Simona,“ čertil se kdosi. „To jste mě překvapil... a ještě srovnávat Bučkovou se Simonou? Tak to snad ne! Simona je top!“ dodal ještě.

Další pak do něj tepali i v souvislosti s tím, že zbytečně přidělává starosti své choti, která na tom poslední dobou není zdravotně zrovna nejlépe a o víkendu na akci v Brně zkolabovala. „Ten komentář mi vůči Simče přijde fakt netaktní. Jinak doufám, že je v pořádku, po tom kolapsu,“ ozvala se jedna rozhořčená uživatelka.

„Je to legrace, Eliška je naše rodina, hlavně klid,“ jal se posléze kritiky uklidňovat Vágner. Jenže ani zde se nesetkal zrovna moc s pochopením, jelikož mu řada lidí připomnělo, že Eliška ještě není Jakubovou manželkou a není s ním ani zasnoubená. Tím pádem ještě do rodiny oficiálně nepatří.

Samotnou Českou Miss 2008 ovšem milý vzkaz naopak potěšil. „Dekuji Ti, skorošvagře! Byl jsi opět velmi šarmantní a galantní,“ napsala pod fotku a ještě připojila pozvání na návštěvu: „Až bude Tvojí krásné manželce líp, naložte kluky a dofrčte k nám na Katlov.“

VIDEO: Simona Krainová těsně před kolapsem

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová na pódiu. Krátce poté nečekaně zkolabovala Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
86 fotografií