Známý svalovec si asi teď vyčítá, že sobotní účast na slavnostech v Moravské Třebové neodmítl. Krátce po jeho vystoupení se totiž podle informací, s nimiž přišel jako první Deník, strhla roztržka mezi ním, mladou ženou a Holanďanem (80) z partnerského města Vlaardingen, který se zřejmě snažil ženu bránit.

„Já teď zjišťuju, o co jde, já vám k tomu nemůžu nic říct. O tomhle vůbec nic nevím,“ uvedl ale Maxa pro Top Star. „Vůbec nevím, že by tam k nějakému incidentu došlo,“ popřel všechno a chtěl celou věc rázně řešit. „Podám trestní oznámení hned zítra a prostě to je celý, protože tohle mi připadá úplně neuvěřitelný.“ Dál už se ke kauze nechtěl vyjadřovat.

O žádné rvačce ostatně prý neví ani moderátor akce Jan Antonín Duchoslav (52). „Vždyť já jsem s ním mluvil předtím, jsme jako tam chvíli pobyli společně,“ podržel kolegu herec. „Martin přijel úplně v pohodě, ani nepil, protože řídil, že jo. Takže vůbec nechápu, k čemu tam mohlo dojít,“ nechápal představitel Vikyho Cabadaje z filmu Sněženky a machři.

Jenže ze slavností prý odjel již během zpěvákova vystoupení a nemohl tedy být svědkem Maxovy rvačky, která se měla odehrát až posléze. Tu navíc vyšetřuje policie, která potvrdila, že v ní zpěvák sehrál nějakou roli.

„Můžeme potvrdit, že událost, která se stala v Moravské Třebové a kde figuruje pan Martin Maxa, prověřujeme,“ řekl primáckému Top Staru mluvčí KŘP Pardubického kraje Ondřej Zeman. „S ohledem na probíhající vyšetřování se nebudeme k dalším skutečnostem vyjadřovat,“ dodal ale vzápětí, a tak není jasné, co se ve skutečnosti stalo.

VIDEO: Martin Maxa přiznal, že mívá sklony k depresivním stavům. Jak s nimi bojuje?

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa: Mám sklony k depresím, pomáhá mi námaha! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií