Mirek Dopita (36), který je otcem Agátina syna Kryšpína, před pěti lety po rozchodu s modelkou Agátou Prachařovou, pláchl do ciziny. Údajně ho tam dohnaly dluhy za neplacení zdravotního pojištění a soudní výlohy za incident při karlovarském festivalu roku 2012, kdy napadl amatérského fotografa, protože fotil jeho tehdejší přítelkyni Agátu opilou.

I když byl v Česku stíhán pro zmíněné přestupky, tak už v hledáčku policie není. Na indonéském ostrově Bali pronajímá apartmány a vydělává. Podle Agáty na syna posílá dva tisíce korun měsíčně a občas mu zavolá nebo napíše. 

Podobný osud s otcem své dcery Claudie (7) má i Kateřina Kristelová. Po hokejistovi Martinu Tůmovi se totiž taky slehla zem. „Je to můj bývalý manžel. Jsme už pět let rozvedeni a před pěti lety jsem ho také viděla naposledy. Myslím, že ho hledají už od roku 2013, ale nevím proč,“ řekla Blesk.cz Kristelová. Proslýchá se, že Tůmu k dluhům dohnala jeho závislost na automatech a hazardních hrách. Po rozvodu si občas dceru půjčil, ale v posledních letech o něm nikdo neví.

Červína policie lapila

Modelka Barbara Kautmannová si myslela, že trefila bingo, když v reality show Vem si mě ulovila podnikatele Michala Červína. Chvíli to vypadalo idylicky, dokonce spolu počali dítě, dceru, ale rozchod na sebe nenechal dlouho čekat. Opět se ukázalo, že "milionář" má pěkné dluhy a jde po něm kde kdo. A tak utekl do Thajska, kde ho ale v roce 2014 našli tzv. lovci lebek a od té doby sedí v base.

VIDEO: Kateřina Kristelová: Na Vánoce budu sama s dcerou, tatínkovi ji nedám!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: Na Vánoce budu sama s dcerou, tatínkovi ji nedám! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Kryšpín přišel o tátu! Agáty ex se ztratil v cizině! Markéta Reinischová, archiv