Herečka se drží hesla, že na Vánoce má být rodina spolu. A to bez výjimek. „Na Vánoce si Tondu s bývalým manželem střídat určitě nebudeme. My se určitě uvidíme všichni dohromady. Bude s námi,“ prozradila Blesku Kostková s tím, že se rodina takto schází každoročně.

Budeme asi u našich, tedy u babičky s dědou. Pak bude určitě celá rodinná sešlost, nás je totiž hodně a děláme to tak každý rok. A pak bychom rádi s Tondou vyrazili na hory mezi svátky. Jezdíme do Pece pod Sněžkou na psí spřežení,“ vysvětlila herečka, která svého syna vzala do největšího hračkářství u nás – do Hamleys.

Tonda byl z nejnovějších hraček nadšený, ale ty svoje vysněné už měl pro Ježíška vymyšlené. „Přál bych si lego, které už se nevyrábí. Je to taková edice, která už nejde sehnat. Ale Ježíšek si s tím určitě poradí. A pak bych chtěl ještě hoverboard, to je takové prkénko s kolečky, na kterém se vozíte,“ svěřil se Kracik junior. Dárky od Ježíška si prý určitě zaslouží, protože na pololetní vysvědčení mu vychází jen jedna dvojka.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Na Vánoce bude s exmanželem Kracikem! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií