Simona Krainová nasadila vražedné pracovní tempo. „Já prostě neumím říct ne, a tak se stane, že kolikrát padám na hubu. Pravdou je, že teď toho mám strašně moc a lítám z místa na místo. Jeden den v Bratislavě, druhý v Brně, pak Praha... Jsem sice zvyklá cestovat, ale už mi není dvacet,“ řekla Blesk.cz topmodelka. A v sobotu její tělo vypovědělo službu. Na taneční akci v Brně, kde byla společně s Ondřejem Sokolem a Leošem Marešem, to s ní seklo.

Příčinou bylo nejenom vyčerpání, ale i dlouhodobé problémy s krční páteří. Na bolesti za krkem si stěžovala krátce před tím než zkolabovala. Že se tohle jednou stane, si modelka uvědomovala už před měsícem. Každou chvíli jsem brala antibiotika, protože mi nebylo dobře. Naštěstí doktoři zjistili, že mám oslabenou imunitu, a doporučili mi, abych zvolnila to vražedné tempo,“ lékaři ji sice jasně varovali, ale Simona si to moc srdci nebrala. Tak snad teď už bude víc odpočívat a občas i něco odmítne. 

VIDEO: Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Jsem sobecká svi*ě! Karel je jediný chlap, který mě umí chytit pod krkem Markéta Reinischová, Petr Soukup