„Tímto oficiálně oznamuju rozchod s Danielem,“ uvedla pro Super.cz Monika Štiková, ovšem už nechtěla prozradit, co za náhlým krachem románku stálo. „Nechci o tom teď mluvit. Zkrátka je konec. Došlo k tomu po vzájemné konzultaci. Už prostě nechci. Chci mít čistý stůl,“ líčila blondýna, které city k mladšímu muži vydržely skoro rok a půl.

O přízeň jiných pánů prý ale nouzi nemá. „Budu zkrátka žít,“ doplnila podnikatelka. Milenec už se prý dokonce odstěhoval z jejich společného bytu.

Rozchod s Danielem jistě potěší Moničina manžela Michala Štiku (48). Ten na soka v lásce dříve dost plival jed prostřednictvím sociálních sítí. Přitom podle Štikové její nový vztah za rozpad dlouholetého manželství nezpůsobil. „Připomínám, že Daniel nebyl příčinou našeho rozchodu,“ tvrdila Štiková, která se už ale k choti vrátit nehodlá.

VIDEO: Rozvádějící se „tchyně“ Štiková: Už mám nového chlapa!

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se „tchyně“ Štiková: Už mám nového chlapa! David Turek, Lukáš Červený

„To se nemůže stát. Je to už dávno pryč,“ dodala pro Super.cz žena, která dříve na Barrandově v rámci pořadu Tchyně na tv Barrandov radila rodinám a snažila se jim napravit vztahy.

Sama ale svůj milostný život úplně neukočírovala a kvůli randění s Danielem se rozhádala s rodinou. Naštvaná na ni jednu dobu byla i dcera Ornella. Nakonec se ale usmířily a Monika i Michal překousli spory a přišli svou dceru podpořit, když začala studovat na vysoké škole. Teď je zase řada na Koktové, aby mámu po rozchodu utěšila.

Fotogalerie
49 fotografií