Vedle Lubomíra Feldeka, který příběh plný hrdosti a lásky přebásnil, to byl právě Ondřej, který do muzikálu složil veškerou hudbu a sem tam i trochu poupravil text. Samotní herci o Ondřejově přítomnosti v hledišti vůbec nevěděli. O to větší překvapení je pak čekalo, když si je po odchodu diváků ředitelka divadla Romana Goščíková svolala znovu na jeviště a „utajeného“ diváka jim odhalila.

„Jsem rád, že si celkové vyznění muzikálu dál drží formu takovou, jakou měl na začátku. Pořád se mi to líbí a doufám, že se i v budoucnu bude Cyrano v tomto divadle hrát,“ přivítal herce na jevišti Ondřej. Samotné herce tu pochválil, tu jim nějakou malou připomínku k jejich výkonu na jevišti sdělil. „Nakonec tak je to vždy, že (spolu)autor má právo, či spíše musí po osmdesáti reprízách nějakou připomínku mít. To by ani nebylo dobře, kdyby je neměl,“ odlehčil celé setkání Ondřej a hned pokračoval v souvislosti se samotným divadlem, nesoucím název jeho otce Radka.

Víte, já jsem opravdu rád, že se našel někdo, jako je Romana (Goščíková), kdo pro tohle divadlo žije a obětuje mu veškerý čas. Moc jí fandím a jsem opravdu rád, že, ačkoli to nemá vůbec jednoduché, tak divadlo prosperuje, má svého věrného diváka a přicházejí další. Noví diváci. To je moc důležité a mám z toho opravdovou a nefalšovanou radost,“ netajil se Brzobohatý.

VIDEO: Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií