Finková o svém kostlivci ve skříni promluvila v rozhovoru pro týdeník Sedmička, kde se jí ptali, jestli by se někdy svěřila do péče plastických chirurgů a šla na nějaký zkrášlovací zákrok. „Už jsem byla,“ prozradila Linda.

Jenže pod kudlu nešla z marnivosti. „Měla jsem úraz nosu, takže to bylo nutné. Měla jsem ho natřikrát zlomený,“ svěřila se herečka. „Plastiku obličeje kvůli vráskám a tak, to zatím ještě ne,“ doplnila. Do budoucna tuto možnost ale úplně nevylučuje.

„Všechny moje kámošky už mají plastiku víček, já čekám. Řezat až v krajním případě,“ odhalila moderátorka, která už ale asi přede dvěma lety nějaké drobnější zákroky přece jen podstoupila. Zbavila se přebytečného tuku a pleť si pomocí plazmaterapii nechala omladit vlastní krví.

Jinak se ale spoléhá spíše na masky s medem a jogurtem. Na vlasy pak prý pro změnu vyzkoušela olivový olej. Co se týče kadeří, vystřídala už několik barev, i když ji nejčastěji známe jako blondýnku. „Když jsem kdysi čekala Viktorku, řekla jsem si, že s vlasy nebudu nic dělat, a nechala jsem si narůst svoje přírodní, hnědé,“ vzpomněla si Finková, která má z manželství s Richardem Genzerem (50) ještě mladšího syna Matyáše.

Další změna pak přišla právě ve chvíli, kdy se vztah s hercem a bavičem zhroutil. „Když jsem věděla, že manželství jde do kopru, šup – a už jsem byla úplně tmavá,“ dodala pro Sedmičku zpěvačka o těžkém období. Posléze našla štěstí s přítelem Milanem Večesem a Genzer pro změnu s mladší Markétou Jiránkovou (42). Manželství Richarda a Lindy ovšem i přesto zůstává dodnes nerozvedeno.

VIDEO: Linda Finková poprvé přiznala: Rozvod s Geňou už začal!

Video
Video se připravuje ...

Linda Finková poprvé přiznala: Rozvod s Geňou už začal! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií