Dámy jako Markéta Konvičková nebo exmanželka Romana Vojtka Tereza Vojtková se totiž oblékly jen do sportovní podprsenky a přilehlých legín, nebo jako třeba Jana Adamcová si vzaly jen mini kraťásky.

A když pak společně rozhýbaly svá těla, začaly se předklánět, ohýbat nebo vystrkovat zadečky, kolemjdoucím pánům v obchodním centru, kde se jóga cvičila, z toho přecházel zrak.

Díky józe si všechny holky udržují skvělou postavu. „Necvičím tak často, jak by bylo potřeba. Je to trochu časově náročné. Cvičební hodina bikram jógy trvá 90 minut a pak hodinu vydýchávám to teplo a dostávám se do normálu. Ale ten pocit potom je k nezaplacení. A když ještě k tomu přidám zdravou stravu, cítím, jak s každou hodinou jdou špíčky dolů,“ svěřila se herečka Bára Mottlová.

A její slova potvrzuje i bývalá moderátorka Jana Adamcová, které cvičení navíc  pomáhá i zdravotně. „Jógu cvičím tak 2× až 3× týdně. Miluji ji a zároveň potřebuji, protože po operaci zad mě tohle cvičení pomalu, ale jistě vrátilo do života. Je jasné, že nezacvičím všechno, některé cviky jsme trošku pozměnili, ale jinak dobré,“ přiznala Jana, která má ve svých letech a po dvou dětech skvělou postavu.

VIDEO: Vojtkova exmanželka vyvedla milence! Miliardářský synek Malina!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova exmanželka vyvedla milence! Miliardářský synek Malina! Blesk TV

 VIDEO: Jana Adamcová s rodinou opustila Ameriku! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Jana Adamcová s rodinou opustila Ameriku! Co se stalo? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
25 fotografií