„Ahoj všichni, je 9. 11. ráno a já jdu do toho nejbrutálnějšího, co jsem v životě zažil. Jdu do 42denní hladovky, abych si zachránil hlas, život a mohl tady ještě bejt. Nevypadám hezky, vypadám hnusně, ale to už je úplně jedno. Jenom chci mít ten záznam toho, jestli se to povede, nebo ne,“ pozdravil Jiří Pomeje všechny diváky z domova s hlasem zničeným po drastickém ozařování, ale s nadějí v něm.

Experiment započal v sedm ráno a Pomeje v něj velmi věří. Jiná šance mu podle vlastních slov už nezbývá. Se slavíkem v krku, který mu doporučili lékaři, totiž žít nechce. Statečně si tedy stoupl na váhu, která ukázala 112,4 kg. „Jestli mají pravdu lidi, kteří se tím vyléčili, tak ztratím třicet procent své váhy, tedy zhruba třicet kilo,“ říká v domácím videu herec.

Svou hladovku bude mapovat až do 19. prosince s nadějí a vírou v uzdravení. „Je mi jedno, jak budu vypadat. Je mi jedno, jak se budu cítit. Ale hlavně kdyby mi někdo řekl – Pomíku, jsi vyléčenej. Držte mi palce! Snad to vyjde,“ dodal na závěr Jirka a rozloučil se. A my mu pochopitelně palce držíme.

VIDEO – Pomejeho dcera (4) u poslední večeře před hladovkou: Táta si chce zachránit pr*el!

Video
Video se připravuje ...

Pomejeho dcera (4) u poslední večeře před hladovkou: Táta si chce zachránit pr*el! Facebook

Fotogalerie
43 fotografií