Hvězda filmu Gangster Ka na sociální síti přiznala, jaké překážky musela ve vztahu s producentem řešit. „Narození dítěte, stěhování do baráku s hypotékou na krku, dvě moje děti z prvního vztahu, jeho dítě z prvního vztahu, málo práce, hodně práce, žádná chůva, babičky daleko… a jeden muž a žena, kteří jsou naprosto rozdílní snad úplně ve všem,“ začala svou zpověď na sociální síti.

„Z toho by se jeden rozvedl. Nebo oba,“ šokuje blondýnka, která v květnu manželovi porodila chlapečka Matyáše a ještě nedávno s láskou vzpomínala na svatbu i na seznámení s Jiřím. „Ale ne my dva!“ dodala s tím, že se rozhodla pro jiné řešení. „Máme totiž úžasného terapeuta, u kterého jsme byli už dvakrát. Jednou proto, že se s mým mužem nedalo žít, podruhé proto, že se nedalo žít se mnou.“

Herečka také vypsala pár příkladů, v čem si s partnerem úplně nerozumí. „Já celý život šetřím, moc neutrácím a na banky s jejich nabídkami na úžasný úvěr reaguji podrážděným hlasem, podobně jako na jehovisty, kteří nám obden zvonili u dveří. Můj muž považuje šetření za znehodnocování peněz: musí se otáčet, hýbat, lítat ven, užívat a investovat. Musí se plnit sny,“ líčí Svátková, kterou mrzí, že manželův přístup už převzal i její syn z předchozího manželství. Zatímco dříve si zvládl ušetřit i na tablet, nyní klidně úspory utratí během jednoho nákupu za stavebnici.

VIDEO: Vlastina Svátková z První republiky: Ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten!

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková z První republiky nám ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten. Igor Hellebrandt/BPŽ

„Já jsem introvert se šílenou trémou, s fóbií z mikrofonu a u konverzace s cizími lidmi se zpotím stejně tak, jako kdybych hodinu šlapala na rotopedu. Můj muž je maximální extrovert,“ vysvětluje další rozdílnosti. „Můj muž je systematik, který rád dodržuje předem daná pravidla, plánuje, nemění. Vše, co se na poslední chvíli změní, ho natolik rozhodí, že začne vnitřně bublat,“ pokračuje Vlastina a přiznává, že jí vyhovuje žít v chaosu a ráda se rozhoduje spontánně. „Takže mám pravidelně poloprázdnou lednici, protože přeci nevím, na co budu mít chuť zítra,“ směje se.

Lednice je jablkem sváru mezi nimi i kvůli rozložení potravin. „Já ti to snad zgoogluju, abys viděla, že je celosvětově daný, že mléčné produkty jsou na jedné polici a maso na druhé!!!” spílá prý Kounický ženě. I přesto všechno je ale dvojice šťastná, ráda překousne malichernosti a zůstane spolu.

Narození dítěte, stěhování do baráku s hypotékou na krku, dve moje děti z prvního vztahu, jeho dítě z prvního vztahu, málo práce, hodně práce, žádná chůva, babičky daleko…a jeden muž a žena, kteří jsou naprosto rozdílní snad úplně ve všem. Z toho by se jeden rozvedl. Nebo oba. Já celý život šetřím, moc neutrácím a na banky s jejich nabídkama na úžasný úvěr reaguji podrázděným hlasem, podobně jako na jehovisty, kteří nám obden zvonili u dveří. Můj muž považuje šetření za znehodnocování peněz: musí se otáčet, hýbat, lítat ven, užívat a investovat. Musí se plnit sny…takže mě nemělo vůbec překvapit, že můj syn, který si poctivě šetřil na tablet, po jednom nákupu s mým mužem utratil všechny své úspory na lego svých snů. Já celý život žiju v chaosu, nevím co bude zítra, nemám žádný plán a rozhoduju se až v ten moment, co budu jíst a dělat. Takže mám pravidelně poloprázdnou lednici, protože přeci nevím, na co budu mít chuť zítra. Můj muž je systematik, který rád dodržuje předem dané pravidla, plánuje, nemění. Vše, co se na poslední chvíli změní ho natolik rozhodí, že začne vnitřně bublat. A téma lednice, to bylo na pořadu dně tři měsíce. Já to cpu tam, kde je volno. Můj muž má prezicní systém, kde má co svoje místo. ,,Já ti to snad zgoogluju, aby jsi viděla, že je celosvětově daný, že mléčné produkty jsou na jedné polici a maso na druhé!!!” Já jsem introvert se šílenou trémou, s fóbií z mikrofonu a u konverzace s cizíma lidma se spotím stejně tak, jako kdybych hodinu šlapala na rotopedu. Můj muž je maximální extrovert, který se dá do řeči úplně s každým a během půl hodiny mu odvypráví mnoho zajímavých detailů ze života. Z toho by se jeden rozvedl. Ale ne my dva!Máme totiž úžasného terapeuta, u kterého jsme byli až dvakrát. Jednou proto, že se s mým mužem nedalo žít, podruhé proto, že se nedalo žít se mnou. Včera večer můj muž vyráběl limonády,poslouchal jeho přednášky a hlasitě se u toho smál: ,,Je to prostě o tom, že se přitáhnou dvě výrazně odlišné osobnosti, které si šíleně voní. A to je znamení, že zplodí geneticky odolné a silné dítě.” ,,Tak to se nám povedlo. Můžeme se teda na ty pravidla vykašlat?” ,,...kde je číslo na toho terapeuta???”

Příspěvek sdílený Vlastina Kounicka Svatkova (@vlastinasvatkova),Lis 9, 2017 v 3:26 PST

 

Fotogalerie
50 fotografií