„Dokončila jsem natáčení v Maďarsku, bylo to nádherné, ale náročné,“ uvedla pro Aha! slovensko-maďarská herečka. „Nyní si budu užívat trochu volno a budu učit na filmové škole, takže je to pro mě nová role,“ promluvila o svých plánech.

Studenti slovenské filmové školy se tak můžou těšit na vskutku žhavou paní profesorku. Jenže ona sama ještě neví, co by chtěla budoucím filmařům sdělit. „Musím si dát do kupy, jakou metodou chci učit a co je pro mě důležité,“ prozradila rusovlasá kráska s tím, že ji to určitě bude bavit.

Jelikož se ve filmech i v televizi poměrně často ukázala i nahá, mohla by žákům radit i v tomto ohledu. Ovšem zřejmě by je varovala, jelikož i ona už se odvážnějším záběrům na své tělo snaží vyhýbat. „Už si na odhalené scény ve filmech dávám větší pozor! Do smlouvy jsem si nechala dát formulku, která zakazuje užít úplnou nahotu,“ vysvětlila Kerekes.

Její opatrnost projevila už v loňském snímku Tenkrát v ráji. Muži jí v něm sice vnady dost osahávali, jenže přes oblečení a divák z toho nic neměl. Herečka alespoň vyšpulila nahý zadeček jako menší odškodnění.

VIDEO: Sexy provokatérka Vica Kerekes: V novém filmu ukáže nahé půlky!

Video
Video se připravuje ...

Sexy provokatérka Vica Kerekes: V novém filmu ukáže nahé půlky! DP Film

Prsa už ale ukázala předtím hned několikrát. Jejími žhavými filmovými scénami se můžete pokochat v galerii. ->

Fotogalerie
80 fotografií