"Posílám všem pozdravy z Indie. Ještě před Tváří jsem si vybral organizaci Pinkcrocodile school. Nejen protože podporuje děti se sluchovým postižením, a já jsem si s ušima taky užil svý, ale také pro jejich velké vize a sny," vysvětlil Milan Peroutka to, proč se rozhodl vydat se zrovna do Indie.

Zpěvák, herec a moderátor odkazuje na situaci, kdy si během účinkování v soutěži Tvoje Tvář má známý hlas, kde jsou uši hodně důležité, poranil bubínek. Ten mu dokonce praskl. Proto moc dobře ví, jaké to je, když není s tak důležitým orgánem něco v pořádku.

Posílám všem pozdravy z Indie!💁🏻‍♂️ Ještě před Tváří jsem si vybral organizaci @pinkcrocodileschool nejen protože podporuje děti se sluchovým postižením, a já jsem si s ušima taky užil svý, ale také pro jejich velké vize a sny.😻 A dneska učím v Hyderabadu děti hymnu “Because I hear I live”, kterou jsme složili s bráchou, abychom podpořili povědomí o kochleárním implantátu, který se operuje do vnitřní časti ucha, a děti se s ním učí slyšet a zároveň mluvit.🙏🏼 A tak jsou schopni zase se plně začlenit do společnosti, která je tu k nim v opačném případě mnohdy nelítostná.🤕 Internet tu moc nefrčí, ale na hotelu vám přidám vždycky nějaké příspěvky, ať vám taky ukážu svět a sdílím s vámi svý postřehy.🤗 Je to můj první mimoevropský výlet. Dobrodružství, které dává smysl. Jsem moc rád, že mám kromě pracovních příležitostí možnost spojit se i s tak skvělými nadacemi, jako krokodýlci jsou!❤️ Nechť je pro vás naše snaha inspirující. Ještě vám ukážu spousty obrázků, nad kterými si možná pár věcí uvědomíte a připomenete.😊 Víc v instastories!📹 #zajedenprovaz #pinkcrocodileschool #becauseihearilive

Příspěvek sdílený Milan Peroutka (@milanperoutka),Lis 7, 2017 v 11:04 PST

"A dneska učím v Hyderabadu děti hymnu “Because I hear I live”, kterou jsme složili s bráchou, abychom podpořili povědomí o kochleárním implantátu, který se operuje do vnitřní části ucha, a děti se s ním učí slyšet a zároveň mluvit. A tak jsou schopny zase se plně začlenit do společnosti, která je tu k nim, v opačném případě, mnohdy nelítostná," dodal Milan a přidal fotografie a videa, kde je společně s dětmi a nebo ukazuje, co bude mít k jídlu.

Co je kochleární implantát?

Je to druh ušního implantátu (implantovaného přístroje určeného na pomoc sluchově postiženým lidem), který se vkládá do vnitřního ucha (stimuluje nervy ve vnitřním uchu) a nahrazuje funkci hlemýždě (kochley).

VIDEO: Jak to má Milan Peroutka s děvčaty?

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
51 fotografií