Jelikož mu lékaři nedávají jinou možnost k dalšímu životu, než že mu vyoperují celý hrtan a zavedou do krku slavíka, Pomeje se upnul k alternativnímu způsobu léčby. Zahajuje hladovku, kterou bude držet 42 dní, tzv. Breussovu dietu. „Operací ztratím hlas a to ani omylem! A když ji nepodstoupím, tak podle lékařů do tří let umřu. Prý mi nepomůže ani chemoterapie. Nedávají mi vůbec žádnou naději, tak si ji dávám sám a hladovce věřím,“ vysvětluje bojovně Jiří.

VIDEO: Jiří podstoupil ozařování…

Video
Video se připravuje ...

Takhle ničí Pomejemu rakovinu! Ozařování probíhá na dětské onkologii! Dan Černovský



Elektrikář a léčitel Rudolf Breuss (†91) z Rakouska přišel s nápojem, který údajně vyléčil už 47 tisíc lidí. Podstatou léčby po dobu 42 dnů je konzumace džusu z červené řepy, mrkve, řapíkatého celeru, brambor a ředkviček. Breussova džusu můžete vypít jen půl litru denně v průběhu 30 minut. Obsahuje minimum sacharidů, které hlavně slouží nádorům jako potrava. Zároveň se po celý den musí pít čaje – zelený, šalvějový, jitrocelový, mátový a meduňkový. Přispívají prý k vyloučení toxinů z těla a zároveň tělo hydratují.

Video
Video se připravuje ...

Pomejeho dcera (4) u poslední večeře před hladovkou: Táta si chce zachránit pr*el! Facebook



V den zahájení hladovky vytvoří Andrea Pomeje svému manželovi blog na internetu, kam si bude psát deník. „Jak mi je, mám hlad, nemám. Budu se denně vážit. Myslím, že mi tohle zveřejňování a reakce lidí moc pomůže,“ je přesvědčen Jirka. Připomeňme, že lékaři i Česká lékařská komora tento způsob léčby neuznávají, představa, že nádor díky absenci tuhé stravy z těla zmizí, je podle nich zcela mylná…

VIDEO: Andrea Pomeje o stavu manžela Jiřího…

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o stavu Jiřího: Předstírá, že je v pohodě, ale není to pravda! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií