„Tento prsten mi byl odcizen,“ oznámila účastnice čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas na svém Instagramu a zveřejnila fotku klenotu. Jedná se o zlatý prstýnek s jasně modrým kamenem a s okrajem ze zlatých květinek.

Nejenže je velmi krásný, ale pro blondýnku má navíc i značnou citovou hodnotu. „Je zásnubní, po prababičce kluka, se kterým chodím,“ vysvětlila Aneta, kterou její partner Ondřej požádal o ruku letos v únoru. Navíc přímo na jevišti v divadle. Přerušil tak děkovačku po představení, omluvil se divákům, poklekl a položil důležitou otázku své milované. Ta nadšeně souhlasila.

„Vůbec jsem to nečekala, bylo to obrovské překvapení. Ale krásné,“ radovala se tehdy ve vyjádření pro web Ulice.nova.cz představitelka Gábiny Pumrové v nekonečném seriálu Ulice. Její štěstí nyní zkalila krádež vzácného prstenu.

Krejčíková ale přesto ze srdce doufá, že by se mohl klenot zase vrátit na její ruku. „PROSÍM. Kdybyste ho někdo, někdy, někde viděl, prosím, prosím informujte mne. DĚKUJU,“ vyzvala na sociální síti. Když se ji ale Blesk pokusil kontaktovat, nechtěla říct žádné podrobnosti. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekla stroze.

VIDEO: Sexy Aneta Krejčíková promluvila o své roli v Ulici!

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, co prozradila sexy Aneta Krejčíková o roli Gábiny v Ulici. Adam Balažovič/BPŽ

 

Fotogalerie
62 fotografií