Bára Štěpánová (57), Bára Nesvadbová (42) či Eliška Kaplický (39), to jsou dámy, které neodolaly a »manolky« si už dřív do svých botníků pořídily. A nemyslete, nestojí to jen peníze – Manolo totiž dosud v Praze žádný svůj obchod nemá... „Vystála jsem na ně dvouhodinovou frontu v Londýně, protože měli zrovna slevy. Koupil mi je ještě manžel,“ prozradila o šněrovacích střevíčkách vdova po architektovi Janu Kaplickém (†71).

Ještě dál pro ně musela bývalá hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. „Koupila jsem si je v New Yorku,“ prozradila Bára Štěpánová alias vrchní sestra Babeta. A možná nejvíc ujetou na »manolky« je spisovatelka a šéfredaktorka módního magazínu Bára Nesvadbová – ta má doba hned troje! Vlastně měla... „U jedněch jsem ulomila podpatek a vzteky jsem je pak vyhodila do nejbližší popelnice!“ vzpomíná hořce. „A na další jsem si zatím nevydělala...“ vzdechne nešťastně.

I ona, stejně jako každý z čtenářů Blesku, ale může o nádherné lodičky zabojovat v unikátní dražbě Blesku a Musea Kampa. Ve hře jsou na míru dodané legendární modré střevíčky se sponou, které proslavila Carrie v seriálu Sex ve městě, podepsané samotným Manolem! Tři údery dražebním kladívkem zazní zítra přesně ve 20:00 hodin.

Charitativní aukce deníku Blesk a muzea Kampa

  • Vyvolávací cena: 1 Kč
  • Minimální příhoz: 100 Kč
  • Maximální příhoz: 1000 Kč
  • Konec dražby: středa 8. listopadu ve 20:00 hod.
  • Vyhlášení vítěze: 9., nebo 10. listopadu

Jak dražit?

Pro svou závaznou cenovou nabídku zašlete SMS ve tvaru: BLAHNIK mezera CASTKA na tel. 900 11 03. Např. pro zadání nabídky 1500 Kč za artefakt zašlete SMS ve tvaru: BLAHNIK 1500

Vyvolávací cena artefaktu je 1 Kč. Přihazovat lze v rozmezí 100 až 1000 Kč. Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH. 

Nejvyšší nabídka k 6.11.: 16 100 korun

Sledujte příhozy na www.blesk.cz/blahnik. Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199, po–pá 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

VIDEO: Eliška Kaplický na výstavě Manola Blahnika: Na jeho boty jsem si vystála frontu!

Video
Video se připravuje ...

Eliška Kaplický na výstavě Manola Blahnika: Na jeho boty jsem si vystála frontu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Oliver Price, Vincent Webb - THE SIZZLER

VIDEO: Charitativní aukce Blesku: Vydražte legendární lodičky od Manolo Blahnika.

Video
Video se připravuje ...

Charitativní aukce Blesku: Vydražte legendární lodičky od Manolo Blahnika Blesk.cz

Fotogalerie
99 fotografií