Poté, co Vlaďka Erbová obvinila Tomáše Řepku a jeho partnerku Kateřinu Kristelovou z toho, že zveřejnili inzerát s jejími iniciálami a telefonním číslem na eskortní internetové služby, fotbalistovi došla trpělivost.

„Tobě bych, Vladěno, chtěl jen vzkázat: Jsi pro mě nula, která soustavně lže, manipuluje a upírá mi syna. Nedávný esemesky, ve kterých vzpomínáš na naše začátky a vyhrožuješ, že máš fotky, kde ti usínám v náruči, a že jsem na tebe roky čekal, mám schovaný. Nelíbily by se tvýmu partnerovi a nelíbily se ani mně a mojí partnerce, když jsi mi je v noci posílala. Je mi líto, že jsem kvůli tobě neviděl pět let svý děti a že jsem tvým manipulacím věřil. Hlavně v tý době jsem nebyl sám sebou! Moje chyba, za kterou platím. Měla by ses stydět, Vladěno! Za to, kolik věcí a peněz jsi odcizila z mýho domu a jak manipuluješ Markusem proti mně! Připravila jsi mě málem o děti, o můj současný vztah mě ale nepřipravíš! A Vy všichni, který vypí*aný Erbový věříte, se vzpamatujte! Pro tebe je jedinej cíl. Udělat ze mě idiota, kterej stojí za vším zlým, co se ti děje, neumí napsat ani status na Facebooku, buď v klidu, i tenhle si na zdraví všech svých dětí píšu sám!!! A hlavně rozdělit mě a Katku, jako jsi to dělala u svého prvního muže. Na policii kvůli tobě chodím třikrát týdne. Rád tam půjdu zas. Jsem zvyklý. Každá komedie ale má svoje hranice, Vladěno,“ zní výňatek Řepkova komentáře ze sociální sítě.

Řepky se až doteď zastávala Kristelová, která s Erbovou posledních dny vedla slovní bitvu. Řepka se držel zpátky, ale tentokrát už to, jak se zdá, nevydržel a se svou bývalou manželkou si účty vyřídil sám.

VIDEO – Talk show: Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích!

Video
Video se připravuje ...

Nová talk show: Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

VIDEO – Kateřina Kristelová: Jak se do mě Řepka zamiloval? Náš vztah je reality show!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: Jak se do mě Řepka zamiloval? Náš vztah je reality show! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
60 fotografií