Playboy Koptík na svém Facebooku zveřejnil další ze svých pověstných statusů, tentokrát v něm byl ale překvapivě smířený a neplival v něm na nikoho jed a špínu. Naopak se z jeho slov zdá, jako by se vzdával. Prý se mu sice splnilo, o co od začátku usiloval, ale i tak nemůže mluvit o výhře.

„I když jsem dosáhl svého, po čem jsem toužil od začátku celého rozchodového cirkusu, tak po tom všem, co jsem musel pro to udělat… můžu dnes říct, že prohráváme oba. Já prohrál svoji životní lásku,“ lituje se Ondřej a znovu naráží na svou někdejší partnerku, kterou dlouhodobě pronásledoval a ztrpčoval jí život tím, že zveřejňoval detaily z jejich vztahu i milostného života. Přitom se oháněl tím, že si přeje poslední setkání s ní nebo nějaký kontakt. Teď podle jeho slov k něčemu takovému již došlo.

„I když ji stále nosím v srdci a myslím, že i ty mě stále nosíš v srdci. Řekneš sice jen 2 roky, to je okamžik, jak píšeš, ale pro mě je to mnohem víc. To pro tebe asi jen ztracený čas,“ svěřuje své city Koptík. „A to, že mi vyčítáš bulvární hyeny. Jinou možnost jsi mi nedala... Spíš ještě od dveří hnala, když jsem byl za tebou sám,“ rýmuje už zase amatérský poeta.

Svého nevyzpytatelného chování, které je možná zčásti ovlivněno i užíváním drog, ovšem muž nelituje. „A svoji důstojnost jsem rozhodně neztratil... Já chodím s hlavou vztyčenou, protože za lásku se má bojovat – a vším, co jde. A každý na tomhle světě může být lepší člověk a zaslouží si další šanci... Já bych ti jich dal klidně milion – a víš proč? Protože tomu se říká bezmezná a oddaná láska bez výhrad, tu k tobě cítím,“ vypisoval Koptík.

„Vím, že je potřeba napravit spoustu věcí, ale bez tebe to sám nezvládnu,“ dodal a poslal své expartnerce ještě vyznání lásky ve francouzštině. V komentářích pak ještě vysvětluje, že za jeho výstupy může jen láska, jakou ještě předtím nikdy nezažil. Když se ale teď údajně dočkal objasnění rozchodu a posledních slov, může svou kampaň konečně ukončit. Snad je tedy tento jeho příspěvek poslední. Ovšem těžko říct, zda si to nevyzpytatelný Ondřej zase nerozmyslí.

Fotogalerie
27 fotografií