Dokument odkrývá jak soukromí zpěvačky, tak i její psychické vypětí před koncertem. „Jsou tam slzy, stres, prostě tak, jak to kolikrát prožívám. Jsem nenamalovaná, občas zuřím, ale taky jsem za dámu. Právě proto jsem materiál svěřila do rukou někoho, kdo mě nezná. Kdo nezná mou rodinu, mé spolupracovníky. Chtěla jsem, aby to někdo udělal podle sebe, bez mého zasahování. Zavolala jsem Kazmovi a poprosila ho, zda by to se svým týmem sestříhali. A je z toho hodinu a půl trvající dokument,“ svěřila se na Óčku Ewa Farna.

„Neznámá známá je jakousi sondou do mého světa, ale i do světa showbyznysu,“ dodala zpěvačka o snímku, který bude mít v českém kině premiéru 12. listopadu. V Polsku je premiéra právě dnes. Tam Ewa dopoledne odletěla. „Strašně nerada lítám, ale je to tak daleko, že to raději nějak přežiju v letadle,“ tvrdí Farna, která se letos provdala za svého kytaristu Martina Chobota.

Kazma alias Kamil Bartošek je proslavený svým pořadem One Man Show. Nejúspěšnějším dílem bylo Prostřeno!, který se svým týmem zinscenoval a napálil i televizi Prima, před pár lety se mu také povedlo dostat do přímého přenosu České televize a udílení filmových cen dvojníka Jima Carreyho, kterého vydával za pravého.

VIDEO: Ewa Farna ulovila Jágra! Zatančil jí v klipu! Naučila ho to jeho Veronika?

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna ulovila Jágra! Zatančil jí v klipu! Naučila ho to jeho Veronika? Markéta Reinischova, Petr Soukup

Fotogalerie
55 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Expartner Ewy Farne Tomáš Klus: Kvůli čemu šílel? Markéta Reinischova, Petr Soukup