Finalistka České Miss 2014 vyrůstala v dětském domově, přesto se jí podařilo prorazit v modelingové branži a dnes se snaží dětem v podobné situaci, jako byla kdysi ona, pomáhat. O svých aktivitách také často informuje na sociálních sítích.

Když se ale nedávno tak trochu odmlčela, začali se někteří její pravidelní diváci už trochu strachovat, co se jí stalo. Blondýnka se rozhodla, že půjde radši hned s pravdou ven. „Omlouvám se všem, kdo čekáte na moji odpověď, ale mě už asi týden bolí karpály, úplně strašně,“ stěžovala si na Instagramu Veronika a kroutila bolavým zápěstím.

Očividně se obávala, že její potíže způsobuje zřejmě syndrom karpálního tunelu neboli útlakový syndrom. Právě ten se mnohem častěji týká žen a mezi jeho příznaky patří například pálení, trnutí a bolesti v prstech a rukou. Bolesti se ozývají i v době, kdy ruce zrovna nevykonávají žádnou činnost, dokonce velmi často v noci.

Potíže s karpály mívá často na svědomí přetížení zápěstí při práci na počítači. Sama Kašáková měla dojem, že na vině je nadužívání internetu a mobilního telefonu. „Moje tělo mi dalo najevo, jak jsem závislá na telefonu,“ vysvětlovala a naznačovala gestem, jak v mobilu vše posunuje palcem. „Budu trošku odpočívat,“ předsevzala si s tím, že hodlá své tělo poslouchat.

VIDEO: Veronika vyrostla v dětském domově. Chtěla by mít jednou vlastní rodinu?

Video
Video se připravuje ...

Kráska z děcáku Veronika Kašáková: Kdy bude svatba a děti? Blesk TV

Rozhodla se ale situaci nepodceňovat, navštívit lékaře a poradit se s ním. Jistě chtěla předejít operaci, která je v některých pokročilejších případech nutná. „Zítra jdu na ortopedii a asi mi tam budou dávat obstřik,“ svěřila se v neděli sestra moderátora Karla Kašáka (29), která si nebyla jistá, zda bude moci po zákroku sednout za volant. Prostřednictvím Instagramu tak prosila veřejnost, aby jí s tím poradila.

Přitom v pondělí slaví modelka 28. narozeniny. Místo oslav tak svůj velký den trávila v ordinaci. Naštěstí tam zjistila, že její bolesti jsou způsobené něčím jiným. „Mám to z řízení, z krční páteře, z toho, jak tady pořád tak nakřivo sedím,“ informovala Veronika po návratu od doktora. „Mám nějaké léky, tak snad to pomůže,“ dodala s nadějí v hlase.

 

Fotogalerie
40 fotografií