Smrt muže z dodávky nezasáhla jen plastického chirurga, který si nyní vyčítá, že kvůli neopatrnosti vjel do protisměru, ale také přátele zesnulého. Jeden z nich o mrtvém muži prozradil jednu zdrcující informaci. „30. 10. 2017 se stala tragická nehoda na silnici I/4 u Zalužan, jejímž účastníkem byl i relativně známý plastický chirurg z Prahy. Při nehodě zahynul náš kamarád a otec postiženého chlapce, navíc byla zraněna další žena,“ stálo mimo jiné v dopise, který dotyčný P.R. poslal portálu pribram.cz.

„Vzhledem k tomu, že se mě to dotýká, chtěl bych se byť jen tímto způsobem podílet na tom, aby případný viník byl řádně potrestán za svůj čin. Tento problém se týká nás všech, kteří se chováme na silnici i v životě odpovídajícím způsobem, než se ve zlomku vteřiny změní život rodiny, která se vrací z dovolené, na kterou šetřila celý rok,“ uvedl P.R. s tím, že poslední slovo ve vyšetřování má, samozřejmě, Policie České republiky.

Pro Patrika Paulise, se kterým se Dvořáková údajně rozešla, to nebyla první nehoda. Podle serveru Aktu.cz boural už v roce 2012, konkrétně 1. srpna. I tehdy řídil silný vůz Range Rover a na dálnici D5 poblíž 128. km havaroval při předjíždění dvou aut.

VIDEO: Jak to vypadalo na místě nehody?

Video
Video se připravuje ...

Smrtelná nehoda milence Gabriely Dvořákové Patrika Paulise: Takhle to vypadalo na místě! aktu.cz

Fotogalerie
49 fotografií