Legenda české herecké scény měla na veletrhu v jedenáct dopoledne předčítat z knihy „Vážení truchlící a ostatní hosté“. Bohdalová ale nedorazila a narychlo místo ní musela zaskočit hvězda Ordinace v růžové zahradě Bára Štěpánová (57). „Paní Bohdalová nedorazila, téma veletrhu jí nevyhovovalo a necítila se dobře,“ řekl Aha! ředitel Výstaviště Ondřej Matouš.

Toto tvrzení herečku velmi rozčílilo, protože podle ní ředitel lže. „Bylo by dobré, kdyby organizátoři říkali pravdu. Nejsem nemocná. O akci jsem věděla měsíc dopředu, ale stále jsem čekala, až mi pošlou podklady, co tam mám přednášet. Bohužel mi je poslali až po mé urgenci a pozdě večer před tím, než jsem tam měla jet,“ uvedla s tím, že se odmítá zúčastňovat narychlo sjednaných akcí.

„Jsem ještě stará škola, mám ráda věci připravené, a ne šité horkou jehlou. Proto jsem se omluvila,“ vysvětlila Bohdalová.

Organizátoři se tak chytli za nos a šli s pravdou ven. „Je ale pravda, že jsme jí dodali pozdě materiály, ze kterých měla předčítat. Mluvili jsme spolu večer před začátkem výstavy, kdy jsme se domluvili, že se nezúčastní,“ přiznal nakonec Ondřej Matouš.

VIDEO - Upřímná sestra Jiřiny Bohdalové: Povím vám, jaká je doopravdy!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná sestra Jiřiny Bohdalové: Povím vám, jaká je doopravdy! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
19 fotografií