Doma moc dobrou atmosféru momentálně nemá. Miliardář Karel Janeček si po své právoplatné manželce Mariem, se kterou má malého syna, v Bhutánu vzal jinou ženu. Je jí Lilia Khousnoutdinova, která promluvila o tom, jak vnímají jejich propletené a komplikované vztahy. 

"Jediné, co děláme jinak než ostatní, je to, že to děláme otevřeně a stojíme si za tím. Podvádění na tajňačku je rozšířené jako oheň v suchém lese," sdělila v rozhovoru pro eXtra.cz Lilia, která na sociální síti také přiznala, že je vdaná a svému právoplatnému manželovi by přála nejenom další partnerku, ale také miminko. „Vzhledem k tomu, že já jsem pořád, tak jako Karel, vdaná v rámci svého předchozího vztahu, tak můžu říct že – ANO! Pokud bych se dnes měla dozvědět, že manžel očekává další dítě... Byla bych nadšená,“ uvedla.

Stejný názor na pojetí vztahů sdílí i manžel Janeček. "Společnost je zablokovaná. V tomto směru by se měly zábrany posouvat," uvedl matematik, který je známý tím, že rád vede vztahy s několika ženami naráz.

Sám také nepřímo potvrdil to, že když se jeho manželka Mariem dozvěděla, že miluje ještě jinou ženu, zrovna nadšená z toho nebyla. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ řekl.

Také Lilia má na vzájemný vztah s Mariem svůj názor. Moc pozitivní energie mezi nimi zrovna neproudí. "K další ženě jsem ochotná cítit lásku. V našem případě je velká touha po respektu, empatii, jsme v podobné situaci. Empatie se nám může prohloubit. Ale pochybuju, že bychom mezi sebou vyvinuly vztah. My jsme se nevybraly. Žiju v otevřených vztazích nějakou dobu. Je to jednoduché v okamžiku, když panuje pravdivost. Je to náročné, mezi lidmi musí být respekt a snaha, lidskost. Empatii už mezi sebou máme," uzavřela Lilia.

VIDEO: Karel Janeček promluvil o tom, do kdy byl panic a jak vybíjí své libido.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
35 fotografií