Legálně je Karel Janeček ženatý pouze s tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi, se kterou má syna Karla Yanise Nouriho. Tato rodina mu však nestačí, a tak si s milenkou Liliou Khousnoutdinovou založil rodinu druhou.

A protože je v České republice bigamie považována za trestný čin, Janeček odletěl se svou láskou Liliou do Bhútánu, kde uzavřeli neformální, ale tradiční buddhistickou formou sňatek a zároveň těsně po svatbě úmyslně počali potomka.

„Nevím, co na to říct, je to nějaká komplikace a nevím, co si o tom mám myslet,“ vyjádřil se pro Blesk.cz Janeček vůbec poprvé o kauze s jeho dvěma ženami. Blesk ho zastihl během soudního líčení, v němž byl svědkem kvůli sporu mezi serverem, který financuje, a společností Optaglio.

Poté si ale nechal vše proležet v hlavě a rozpovídal se o svých ženách víc. "Jsem člověk, který je otevřený lásce. Nenechám se svázat společenskými konvencemi, předsudky a omezeností mnohých. Pevně věřím, že pravdivost a otevřenost jsou klíčové hodnoty pro kvalitní vztah lidí. Svoboda je pro mě na vrcholu lidských hodnot a jsem si vědom, že tímto postojem budím rozporuplné emoce. Ačkoliv můj vztah s Mariem je krásný a plný lásky, před časem jsem se zamiloval do nádherné a obdivuhodné ženy Lilie K. Jsem šťastný, že spolu čekáme dítě a cítím k ní hluboký závazek uzavřený buddhistickým svatebním obřadem. Vím, že situace je velmi složitá a teprve uvidíme, co přinese budoucnost. Jsem šťastný, že mohu žít svobodně a děkuji Lilii i Mariem za jejich lásku," dodal miliardář na sociální síti. 

VIDEO: Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

VIDEO: Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti!

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
52 fotografií