Na Instagramu maminka malé holčičky Mii zveřejnila fotku svého nákupního vozíku. Do něj si naložila výhradně ovoce a zeleninu, aby ukázala, že chce jíst zdravě. „Od zítra začnu dávat, co jím a nejím… teda budu se snažit,“ napsala Prachařová.

„Čokoládu fotit nebudu… protože ji nejím,“ dodala na vysvětlenou. Ani tak se ale v komentářích nedočkala zrovna pochvaly. Vzhledem k tomu, jak málo toho nakoupila, měli někteří fanoušci pocit, že se chce Agáta trápit hlady. Vždyť má doma také manžela Jakuba Prachaře(34) a ještě svého staršího syna Kryšpína (6). Jestli ale kromě zdravé stravy něco k jídlu koupila i jim, totiž vůbec neukázala.

Dále některé zarazily poměrně drsné výrazy, které modelka použila coby hashtagy. Kromě hesla backmybody, tedy „zpět do svého těla“, totiž připsala také: „tlustá p**el“ a „obrbřicho“. Přitom se Agáta nedávno chlubila, že už od září, kdy porodila, stihla zhubnout 10 kilo.

Dalších 10 jí pak zbývá k tomu, aby byla zase spokojená. „Nechápu tuhle logiku. Většina žen v těhotenství přibere. Ale častovat se tlustou p**elí mi přijde fakt zralé na Chocholouška,“ okomentoval kdosi přehnanou sebekritiku Prachařové.

Zcela opačně se přitom se svými kily navíc vypořádala herečka Vlastina Svátková (35), která ukázala, že její bříško je čtyři měsíce po porodu povislé. Navíc vyzvala ženy v podobné situaci, aby se také nestyděly, byly samy sebou a měly se rády.

VIDEO:  Agáta Prachařová poprvé promluvila o porodu dcery Mii!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová poprvé promluvila o porodu dcery Mii! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
109 fotografií