Na rozdíl od jiných známých osobností se popová legenda na slavnostní galavečer velmi těšila a přípravu rozhodně nepodcenila. „Můj vizážista Zdenda Fencl mě učeše a nalíčí tady doma. Přijela i moje dvorní návrhářka Taťána Kovaříková, která mi speciálně pro slavnostní večer na Pražském hradě zhotovila šaty,“ svěřila se Vondráčková v den předávání.

Zatímco ještě ráno tak venčila psa, večer na Pražský hrad dorazila jako pravá dáma v šatech s diamanty. Když se ale s medailí, z níž měla velkou radost, fotila, vyhrnul se jí rukáv a odhalil velkou náplast na zápěstí.

Tou si zpěvačka kryla ránu, kterou utrpěla během generálky muzikálu Muž se železnou maskou, v němž hraje královnu Annu Rakouskou. „Odcházela jsem ze scény do zákulisí a nic jsem neviděla. A v tom jsem narazila do kulis a poranila se na ruce. Pěkně to bolelo,“ řekla Blesku Helena.

„Proto jsem si zranění přelepila náplastí,“ vysvětlila jedna z hvězd muzikálu Michala Davida (57). „Ve středu mne čeká oficiální premiéra představení, takže budu opatrnější a dám si pozor,“ dodala Vondráčková, která se na jevišti potká například s Marianem Vojtkem (44), Bohoušem Josefem (55) či Petrem Kolářem (50).

VIDEO: Zeman předal metál Troškovi, Vondráčkové, Sáblíkové i Nohavicovi!

Video
Video se připravuje ...

Zeman předal metál Troškovi, Vondráčkové, Sáblíkové i Nohavicovi! Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií