Podle Karla Janečka je jeho žena v naprostém klidu a celou situaci s novou milenkou nese dobře. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ dodal miliardář pro Luxury Prague Life.

Co ale asi Mariem říkala na to, že je její sokyně v lásce s Karlem těhotná? Lilian má sama před sebou svědomí čisté. „No... Ona vstupovala do tohoto svazku za jasné podmínky toho, že nebude jeho jedinou ženou. To Karel říkal od začátku, otevřeně a jasně (dokonce jsem si to ověřovala – jsou i videozáznamy ze začátku jejich vztahu, kde ona s tím souhlasí),“ uvedla Lilian na dotaz fanynky, jak se vyrovnává s tím, že její přítomnost pravděpodobně ubližuje jiné ženě. „Takže on neporušuje žádnou dohodu. Kdyby měli mezi sebou dohodu o věrnosti a měla bych pocit, že ji ‚podvádí‘ – nemohla bych do toho vstoupit bez pocitu viny, máš pravdu,“ vysvětlila Lilian, která také přiznala, že i v minulosti byla partnerkou velmi zámožného muže, od kterého však odešla.

Navíc také překvapila tvrzením, že by svému právoplatnému manželovi, se kterým je stále vdaná, schvalovala novou partnerku i dítě. „Vzhledem k tomu, že já jsem pořád, tak jako Karel, vdaná v rámci svého předchozího vztahu, tak můžu říct že – ANO! Pokud bych se dnes měla dozvědět, že manžel očekává další dítě... Byla bych nadšená,“ dodala.

VIDEO: Na čem si libido vybíjí Karel Janeček?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Libido si vybíjí adrenalinovým sportem! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Lilian o víkendu popsala, jak se s Karlem dali dohromady a co už spolu doposud prožili. „Jsem však velice vděčná za to, co jsme doteď spolu mohli prožít. Od sdílené vášně v pracovních projektech, po krásně plynoucí společné přednášení o politice i vztazích, nádherné magické okamžiky v různých koutech světa, úžasnou intenzitu a zároveň klidné rodinné chvilky s dětmi, kterých máme dohromady čtyři,“ napsala a pokračovala dál...

„Jsme v jistém smyslu slova manželé – vzali jsme se tradiční buddhistickou formou v klášteře Gangtey školy Ňingmapa v Bhútánu, kam jsme v létě vyrazili, abychom na tomto speciálním místě založili rodinu. Čekáme tedy spolu miminko, počaté těsně po svatbě v oblasti kláštera Taksang neboli Tygřího hnízda,“ překvapila brunetka s tím, že sama neví, co jim přinese budoucnost...

Fotogalerie
38 fotografií