Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bigamista Karel Janeček: Přehled jeho milenek i podváděných manželek!

/
  • Karel Janeček vyznává mnohoženství.
    30. října 2017 ● 18:23

    Jeho sklon k mnohoženství praskl až ve chvíli, kdy v přímém přenosu Karel Janeček (44) v přítomnosti své tehdejší milenky Jany Doleželové (36) řekl, že už šest let žije s partnerkou Markétou. Od té doby vystřídal mnoho žen. Před 2,5 lety se oženil s tuniskou matematičkou a už jí představil svou milenku, kterou si tajně vzal a čeká s ní své další dítě. Které ženy skočily Janečkovi na špek?

  • 1.

    Milenka a modelka Jana Doleželová (36)

    Miliardář Karel Janeček sbalil Miss ČR 2004 Janu Doleželovou v létě 2013. Láska trvala půl roku a modelce imponoval nejen inteligentní matematik, ale také jeho tučné konto.

    Na Silvestra 2013 se Janeček však v živé reportáži ze Špindlerova Mlýna přiznal, že Vánoce strávil se svou exmanželkou a současnou partnerkou Markétou. To Doleželové vyrazilo dech a okamžitě se s ním po odvysílání reportáže rozešla, vykopla mu kufry z hotelu a poslala ho domů.

    Miss 2004 Janu Doleželovou doprovodil na StarDance miliardář Karel Janeček.
    Autor: Foto Blesk - Martin Hurda

     

  • 2.

    Partnerka Markéta

    S blondýnkou Markétou žil Janeček šest let, než se zamiloval do Doleželové.  Vždy tvrdil, že je ke svým ženám upřímný a s Markétou mají otevřený vztah. Podle miliardáře Markéta o Janě Doleželové věděla, a jelikož i ona sama měla milence, byla tolerantní.

    Janečkovi i jeho Markétě dalo jižní slunce pěkně zabrat. Oba jsou spálení jak raci!
    Autor: facebook.com

     

  • 3.

    Milenka Zuzana Buriánková

    Po rozchodu s Doleželovou se Janeček objevil po boku pohledné a mladé slečny Zuzany Buriánkové. Tu vyvedl na slavnostní večer Český lev, a to v únoru 2014.

    Karel Janeček si se Zuzanou užil romantický večer.
    Autor: pro Blesk - Český lev, facebook.com

     

  • 4.

    Milenka s vlnitými vlasy

    O měsíc později se ovšem Janeček objevil na finále České Miss v březnu 2014 s jinou brunetkou. Ani tady to ale nemělo dlouhé trvání.

    S touto brunetou se Janeček objevil na České Miss 2014.
    Autor: MACHAN, KŘIVAN, TŮMA, PÁTEK

     

  • 5.

    Tmavovlasá milenka

    V prosinci 2014 Karla Janečka doprovodila na předávání Vědeckých cen Neuron tmavovlasá kráska, která byla až nápadně podobná jeho veřejně známé milence Janě Doleželové. S tou se muchloval a neustále pusinkoval v hledišti na galavečeru, kde tehdy předával jednu z cen.

    Janečkova nová milenka je podobná jeho loňské lásce Janě Doleželové.
    Autor: herminapress.cz

     

  • 6.

    Exmanželka Michaela

    S novým rokem představil matematik veřejnosti další ženu. Tentokrát to však nebyla jeho nová milenka, ale jeho první manželka Michaela. Ta sice nehodlala v manželství tolerovat jeho bigamii a rozvedla se s ním, ale vztah si udržovali i nadále přátelský. S Michaelou má Janeček dvě dcery, Viktorii (13) a Amálii (11). Exmanželku Míšu vyvedl Janeček na České lvy v únoru 2015.

    3751942:full:true:true

     

  • 7.

    Manželka Mariem Mhadhbi

    Krásná matematička z Tunisu Mariem Mhadhbi si získala Janečkovo srdce na konferenci v říjnu 2015, kde miliardář vystupoval s reformou volebního systému nazvanou Demokracie 2.1. Od jedné expertky sklidil pořádnou kritiku a právě Mariem se ho zastala.

    Ještě ten večer ji pozval na drink a v tu chvíli už věděl, že to je žena, s níž chce být. Nutno podotknout, že současné stále žil s partnerkou Markétou. Vzali se 1. května 2015 netradičně ve vrtulníku a v prosinci mu porodila syna Karla Yanis Nouriho.

     

    Karel Janeček s manželkou a synkem
    Autor: Facebook

     

  • 8.

    Milenka a novomanželka Lilia Khousnoutdinova

    Sotva své manželce Mariem složil slib lásky, zamiloval se do jiné krásky. Tentokrát do kněžky Lilie Khousnoutdinové, jež kdysi bývala dulou. Poznali se díky nadačním fondům, se kterými oba spolupracují, a Janečkovi šla z pohledné Lili hlava kolem.

    Až tak, že si ji neformálně vzal za ženu. Stalo se tak letos v létě, kdy si řekli ano tradiční buddhistickou formou v Bhútánu. A tam také těsně po svatbě úmyslně počali miminko.

    Karel Janeček s další partnerkou Lilian v Bhútánu
    Autor: Facebook

     Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

    Video
    Video se připravuje ...

    Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

    Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti!

    Video
    Video se připravuje ...

    Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

    Fotogalerie
    53 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 24

sugarbitter: Vážím si člověka, který dokáže být sám sebou a má odvahu být upřímný. Když požádá o nějakou toleranci, tak si ji i zaslouží....

(02. 11. 2017 17:10)

sugarbitter: Tady v Česku není na místě kritizovatt někoho za nemorálnost, jelikož se jí dopouští kdekdo, a politici jsou ti, co jsme jim dovolili vládnout, tedy jsme to my, náš vzoreček.

(02. 11. 2017 17:08)

sugarbitter: Tvůj subjektivní náhled, a je to ten nejhloupější koment tady, vedeš.

(02. 11. 2017 17:05)

sugarbitter: všímej si, že on zjevně nepotřeboval vstupovat do politiky jako vítěz voleb. jelikož se zřejmě ničeho neobává.....

(02. 11. 2017 17:03)

malavelka: Nevěry v manželstvích jsou někdy na úrovni nejhorší zrady. A zákon to neošetřuje, a soudy nejsou vždy spravedlivé. Tak nesuďte v jedni jednodušší!

(02. 11. 2017 16:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy