V loňském roce Gott na předávání cen uměleckého sdružení ARTES nechyběl, letos ale do Divadla U Hasičů nedorazil, ačkoliv tu na něj čekala cena Mistra zábavního umění v kategorii Zpěvák.

Ten měl v tu dobu velmi nabitý program, jelikož v Mnichově přebíral další významné ocenění – Zlatou slepici za celoživotní dílo. Podle původních informací byl Slavík na cestě do Prahy, ale druhou akci bohužel nakonec nestihl. Jenže teď se ukazuje, že bylo všechno zřejmě trochu jinak.

Karel se totiž již dopředu omluvil, že do pražského divadla nestihne dorazit. „Pana Karla Gotta jsem z účasti na akci v pátek omluvila,“ uvedla pro Sedmičku jeho mluvčí Aneta Stolzová s tím, že zpěvák s manželkou Ivanou(41) se rozhodli zůstat v Německu celý víkend.

I přesto, že pořadatelé cen ARTES tak dávno věděli, že Mistr nepřijede, ostatní známé tváře a hosty prý drželi v přesvědčení, že možná přece jen dorazí. Podle informací webu Sedmička dále využívali jeho jméno k propagaci a tvrdili, že už je na cestě a bude mít pouze zpoždění.

Ochranka měla dokonce dohlížet na to, aby pro něj před vchodem zůstalo přichystané jedno volné parkovací místo. Buď tedy měli organizátoři dojem, že naděje umírá poslední, nebo se zkrátka snažili těžit z Gottova jména a jeho slávy.

Přitom kdyby to bylo v Karlových silách, jistě by se rád zúčastnil. Vždyť s jakou radostí si převzal jubilejního 40. Slavíka v době, kdy bojoval s rakovinou. O rok později se bohužel večera zúčastnit nemohl. Do poslední chvíle tehdy nebylo jasné, zda přijede, či ne. Nakonec za sebe poslal manželku a dcerku Charlotte Ellu (11).

VIDEO: Poslední koncert Marty Kubišové v Praze: Máš erotický hlas, vzkazuje Gott

Video
Video se připravuje ...

Poslední koncert Marty Kubišové v Praze: Máš erotický hlas, vzkazuje Gott. abl

Fotogalerie
94 fotografií