O pořádné překvapení se postaral miliardář Karel Janeček, který se před časem oženil s manželkou Mariem a zplodil syna Karla Yanise Nouriho. Přiznal, že žije ještě s další ženou. Ta nese jméno Lilian a sama se ke vztahovému propletenci také rozhodla vyjádřit.

Ano, jsme spolu. Potkali jsme se díky spolupráci našich nadačních fondů a paradoxem je, že jsme tehdy byli oba naprosto šťastní každý ve svém manželství. Pochopitelně i z tohoto důvodu náš vztah nemá úplně tradiční ani snadnou cestu. Oba dlouhodobě a otevřeně mluvíme o netradičních vztahových modelech, což ale neznamená, že je to jednoduché, ani to, že ve finále dokážeme najít takovou formu vztahu, která nám bude dlouhodobě fungovat, svěřila se Lilian na svém Facebooku a pokračovala dál...

Jinak, jak jsme již oznámili na konferenci před několika dny, jsme v jistém smyslu slova manželé - vzali jsme se tradiční buddhistickou formou v klášteru Gangtey školy Ňingmapa v Bhútánu, kam jsme v létě vyrazili, abychom na tomto speciálním místě založili rodinu, překvapila Lilian s tím, že se jim poštěstilo udělat si dítě hned. Čekáme tedy spolu miminko, počaté těsně po svatbě v oblasti kláštera Taksang, neboli Tigřiho hnízda. Zřejmě jsem si takto definitivně tedy propletla osud se svojí milovanou zemi, uvedla.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Jsem zvědavá na naši budoucnost, ale v každém případě je to příběh, který mi daroval nespočet zkušeností. Jsem za něj vděčná, dodala žena, která má vystudovaný Oxford a v běžném životě se věnuje návrhářství nebo pořádání seminářů o hrubém domácím štěstí a sebepoznání. Lilia se tituluje kněžka, která na různých přednáškách radí ženám, jak poznat své tělo a věčnou extázi. 

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Celá tato vztahová situace musela překvapit právoplatnou Janečkovu manželku Mariem. Podle Karla ale vše nese dobře. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ dodal miliardář pro Luxury Prague Life.

Fotogalerie
34 fotografií