Premiéru amerického fantasy snímku o superhrdinech navštívilo hned několik celebrit. Herečka ze seriálu Ohnivý kuře Kristýna Leichtová (32), která tají nového partnera, přišla bez pánského doprovodu. Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas Jan Maxián (34) zase přijel originálně na koloběžce.

Po boku svého snoubence Martina Košína pak dorazila půvabná zprávařka z Primy Monika Leová. Pár, který zatím veselku odložil, aby jim zbyly peníze na splácení hypotéky, se spolu nechal vyfotit. Hned vzápětí se ale modelka s vietnamskými kořeny od partnera odtrhla a začala objímat jiného muže.

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová: Konečně začala plánovat svatbu! Zasnoubená je už rok a půl Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Učaroval jí totiž sám filmový akční hrdina a bůh Thor, na nějž se brunetka nadšeně vrhla a chvíli se k němu tulila. Ještě že se ve skutečnosti jednalo jen o figurínu. Kdyby totiž Leová takhle vrkala se skutečným představitelem Thora Chrisem Hemsworthem (34), asi by to její milý nevzal úplně v klidu.

I když podle Moniky je velmi tolerantní a nevadí mu ani, když jeho dívka flirtuje s cizími muži. „Předháníme se na dálnici s Němci, flirtujeme, pak nás potkají Italové v Amsterdamu a vezmou nás do nějakého klubu, užíváme si, pijeme pivo. Bylo to skvělé,“ popisovala v jednom ze starších rozhovorů Blesk Česká Miss Earth 2013 svou dámskou jízdu s dalšími dvěma kamarádkami.

Tehdy prý ctitelům svého přítele dokonce zapřela. Martinovi to ale nevadilo. „Ony jsou určité meze. Takový ten zdravý flirt, to člověka nějakým způsobem drží v pozoru, protože je o něj zájem. Ale samozřejmě jsou hranice, za které bych nikdy nešla,“ vysvětlila pro Blesk pro ženy Leová.

VIDEO: Dva roky zasnoubená Monika Leová: Svatbu vyměnila za obří dluh!

Video
Video se připravuje ...

Dva roky zasnoubená Monika Leová: Svatbu vyměnila za obří dluh! Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
66 fotografií