Na svůdných snímcích má na sobě Markéta pár žhavých modelů. Nejrajcovněji ale působí fotky, na nichž její křivky nezakrývá žádné spodní prádlo, ale pouze košile, zapnutá často jen na jeden knoflíček. Látka tak zakrývá jen určité partie těla a nechává pracovat pánskou mysl a fantazii.

Menší změnu image blondýnka podstoupila hlavně kvůli své kariéře. Avšak nejen kvůli propagaci nového alba s názvem JÁ, ale také proto, aby na sebe upozornila a posunula se tak v žebříčcích popularity. Zálusk má teď hlavně na dobré umístění v hudební anketě Český slavík, jelikož předávání cen proběhne už na konci listopadu a je tak už skoro za rohem.

K popularitě jí v poslední době pomohla i oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas, v jejíž třetí řadě se probojovala až do finále. Na konec zůstala na bronzové příčce a předběhli ji jen Tatiana Vilhelmová (39) a Milan Peroutka (27).

Konvičková se pak několikrát objevila jako host i ve čtvrté řadě soutěže. Poprvé si jí jako jeptišky málem nikdo ani nevšiml a podruhé všem vyrazila dech, když společně s Berenikou Kohoutovou (26) ztvárnila duo Tatu. Obě dámy zazpívaly v bílých podkolenkách a skládaných sukýnkách, takže připomínaly školačky. Na závěr vystoupení se pak na sebe vrhly a vášnivě se políbily, čímž jistě splnily přání nejednoho muže.

VIDEO: Markéta Konvičková o filmu Muzzikanti, účasti ve Tváři a svatbě!

Fotogalerie
46 fotografií