Jedna je jemná blondýnka, druhá brunetka s bronzovou pletí. Možná právě proto, že jsou krásky Bučková s Průšovou natolik rozdílné a nejsou tak přímé konkurentky, si dobře rozumí. Nejenže rády vystupují na jednom mole a rozjíždějí společné projekty, rády spolu tráví čas i v soukromí.

Nyní tak dokonce někdejší missky využily skulinky ve svých rozvrzích a odjely spolu na dovolenou. „Zdravíme z Milána, jsme na dovolený,“ oznámily v pondělí večer prostřednictvím Instagramu. Nejenže už stihly korzovat po městě a prohlédnout si osvícené památky, ale svěřily se také, že si hodlají vyhodit z kopýtka a pochutnat si na pravé italské pizze. Eliška pak na sociální síť chutně vypadající margheritu vyfotila.

Poté spolu s Kateřinou narazily na pouliční vystoupení paní ve třpytivém klobouku, která zpívala a tančila na písničky od skupiny ABBA. Modelky se k ní posléze přidaly a rozjely to přímo na ulici. Očividně se dobře bavily a vystačily si i bez mužů. Brunetce tak zřejmě zrovna dvakrát nechyběl ani její partner, známý rybář Jakub Vágner (35). Pokud se ale v Itálii nějaký čas zdrží, jistě se jí po něm časem zasteskne.

VIDEO: Proč Eliška nejela s Jakubem na ryby?

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková: Proč s manželem nejela na ryby do Itálie? Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
44 fotografií