Jana Švandová si zahrála hlavní roli v divadelní hře Parfém v podezření, jehož premiéra se odehrála v Divadle Radka Brzobohatého pod taktovkou nové majitelky Romany Goščíkové (32).  

Na její výkon se přišel podívat její manžel Pavel Satorie, který přivedl vnuka. Ten v hledišti seděl vedle dědečka a hladil ho po ruce. Nechyběla ani rozkošná biologická vnučka Jany Švandové, která po babičce zdědila krásu. 

Všechna jejich vnoučata už teď mluví plynně cizími jazyky. „Nevlastní vnuk z manželovy strany mluví ve třech letech plynně česky i francouzsky – maminka je Češka, otec Alžířan,“ prozradila Blesk.cz herečka před lety jeho původ. 

A její vnučky mají tu výhodu, že Janin syn Hubert s manželkou jsou humanitární pracovníci a cestují po světě, včetně Afriky. Později pár let žili v Pákistánu. Arabština jim je tedy také blízká.

„Jsem šťastná, že tady vnučky mám, užívám si je. Vrátily se z Pákistánu a zatím to vypadá, že natrvalo už zůstanou v Čechách. Mám radost moc,“ jásala loni herečka. Konečně může chodit ven se všemi dětmi společně. 

Jana Švandová: Věci, které nenosím, rozdám příbuzným a charitě! 

Video
Video se připravuje ...

Jana Švandová: Věci, které nenosím, rozdám příbuzným a charitě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií