Není žádnou novinkou a nikdy se netajil tím, že monogamie pro něj není. Podnikatel Karel Janeček v rozhovoru pro Luxury Prague Life přiznal, že už několik měsíců žije s další ženou.

Jsem pořád šťastně ženatý (smích). To ale neznamená, že bych byl monogamní. V současné době žiju ještě s jinou ženou a jsem šťastný,“ tvrdí Janeček, který už před manželstvím žil s několika ženami najednou. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ dodal miliardář.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Kdo s tím ovšem kdysi měl problém byla modelka a lékárnice Jana Doleželová, která s Janečkem v roce 2013 randila. Dlouho si myslela, že je jediná, a o jeho mnohoženství se dozvěděla během televizního rozhovoru s TopStarem. "Vánoce jsem strávil s dětmi, bývalou manželkou, rodiči a Markétou,“ vyprávěl totiž Janeček s Doleželovou po boku reportérce Primy. „Markéta je žena, se kterou žiji posledních téměř šest let," dodal, čímž modelku konsternoval.

 

„Až doteď jsem si myslela, že si ze mě s tou Markétou dělá srandu. Ale teď vidím, že to myslí vážně. Mnohoženství neuznávám, takže nevím, jestli nepojedeš domů,“ urazila se a skutečně se krátce poté s Janečkem rozešla.

Video
Video se připravuje ...

Exmilenka miliardáře Janečka se snoubencem: Svatba letos nebude! Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Před dvěma roky se Karlovi a Mariem narodil syn. Janeček má z předchozích vztahů dvě dcery.

 

 

 

Fotogalerie
57 fotografií