Vlastina se příznivcům na sociální síti svěřila s tím, že spolu s manželem Jiřím Kounickým (37) právě oslavují první výročí svatby. „Takhle před rokem jsme se vzali. Nevím jak on, ale já vím stoprocentně, že je ten Muž, na kterého jsem si musela počkat,“ připsala ke společnému snímku se svým milovaným manželem.

Výročí ji přimělo také zavzpomínat na způsob, jak se s filmovým producentem seznámila. I když se oba pohybovali ve stejné branži, dlouho se míjeli. Teprve jedna akce je konečně svedla dohromady. „Až jsem vzdala to nutkavé hledání lásky a přijala poprvé v životě, že budu už navždy sama a koupím si kočku, byl mi představen kluk v kšiltovce, který se mi smál, jak tančím na diskotéce na Michaela Jacksona,“ popisovala Svátková, známá také ze seriálů První republika či Polda.

„On mě nechtěl a já jeho taky ne. O to větší důkaz toho, že někdo tam nahoře má smysl pro humor, a tudíž aby nám vztahy vydržely, musíme mít smysl pro humor taky,“ dodala na Instagramu k jejich prvnímu setkání. Bavili se tehdy jako přátelé a později si spolu prý zahráli i badminton. Jiří se pak ale neozval a ona mu za to posléze vynadala. Ukázalo se ale, že z jeho strany nešlo vůbec o rande. Alespoň tehdy ještě ne.

Později se ale do sebe přece jen zamilovali a nyní jsou již rok manželé. Letos v květnu se jim také narodil syn Matyáš. Krom něj dvojice vychovává i hereččiny syny Adama (10) a Kryštofa (6) z předchozího manželství s režisérem Danem Svátkem (41). S ním prožila sedm let, ale kvůli ošklivým hádkám se nakonec jejich vztah rozpadl.

I když je tak jejich rodina už poměrně početná, dalšímu přírůstku by se prý křehká blondýnka nebránila. Možná že by si po třech klucích přála holčičku. Když totiž pod jejím jímavým příspěvkem na Instagramu padl v komentářích dotaz na další dítě, zcela tuto možnost nezavrhla. „Uvidíme..., co bude, ...každý den nové překvápko,“ mlžila tajemně Vlastina.

VIDEO:  Vlastina Svátková ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková z První republiky nám ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten. Igor Hellebrandt/BPŽ

 

Fotogalerie
56 fotografií