Názor na další dítě Tomáš Řepka mění stejně často jako se mění počasí. Ještě nedávno tvrdil, že po čtvrtém potomkovi netouží. „Já mám dětí dost a další fakt nechci,“ uvedl v Blesk TV Magazínu.

Jenže jakmile se dal dohromady s Kateřinou Kristelovou, svůj postoj změnil. Podle moderátorky by si potomka moc přál, ale v cestě mu brání právě Kristelová.

„Tomáš si přeje dítě, hrozně by ho chtěl. Ale já nepovolím. Nikdy neříkej nikdy, ale to fakt ne. Sama jsem zažila, co to je, když vás partner opustí po šestinedělí, a to většinou je dost traumatická skutečnost a já jsem příliš dospělá na to, abych si teď myslela, že všechny vztahy trvají vždycky a je to jednoduchý. Je hrozně jednoduchý udělat si děti a pořídit si k nim chůvu. Já svojí dceru miluju, chci se na ní soustředit, aby z ní byl fajn člověk,“ řekla Blesk.cz Kristelová.

Je si vědoma, že s Řepkovými třemi dětmi by jich bylo až až, ale žádné razantní kroky proti početí dalšího dítěte Kateřina nepodnikla. „Hormonální antikoncepci jsem v životě nebrala, mám ráda, když to jede přírodní cestou, a co se má stát, stane se. Doufám v partnera…“ přiznala Kristelová.

Tak snad to Tomášovi jednou přece jen „neujede“, protože pak by se jeho výdaje a tím pádem i dlužná částka na alimentech mohla rapidně zvýšit.

VIDEO: Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

VIDEO: Kateřina Kristelová: Jak se do mě Řepka zamiloval? Náš vztah je reality show!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: Jak se do mě Řepka zamiloval? Náš vztah je reality show! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
62 fotografií