Tolik hvězdných tváří, kolik se jich sešlo na premiéře muzikálu Sestra v akci v hlavní roli s Lucií Bílou a jejím exmanželem Vaškem Noidem Bártou, nebylo ve společnosti dlouho k vidění.

Bílá s Noidem společně slavili úspěch premiéry, neustále se sebe dotýkali a Vašek Lucii upravoval šaty. Dělali si selfíčka a mohli na sobě oči nechat. Bílá se předvedla v krátké paruce, tedy v účesu, který nosila před lety a jako doplněk k šatům si vzala kabelku ve tvaru starého fotoaparátu.

Lucie Bílá s Vaškem Noidem Bártou na premiéře muzikálu Sestra v akci
Autor: David Kundrát

Mezi pozvanými hosty byla i Hana Gregorová, která se po dlouhé době objevila ve společnosti. Dorazila sama, podívala se na muzikál a s rukama zakrývajícíma si tvář z divadla Karlín utekla.

Hana Gregorová utekla z muzikálu Sestra v akci.
Autor: David Kundrát

Překvapením večera byli partneři František Janeček a Tereza Mátlová, kteří spolu před časem přestali žít. Muzikál je svedl znovu dohromady a s sebou vzali i dceru Emily.

Naopak kdo se spolu nebavil, byli exmanželé Vojtkovi. Roman Vojtek přišel v doprovodu krásné partnerky Petry Vraspírové a pod jednou střechou se potkali s jeho bývalou manželkou Terezou. Ta přišla na premiéru se svou rodinou a přáteli a s Vojtkem se sotva pozdravili.

Tereza Vojtková a Roman Vojtek se sotva pozdravili.
Autor: David Kundrát, Profimedia.cz

Svým manželem a rodiči se pochlubila také zpěvačka, jež v muzikálu hraje, čerstvě vdaná Markéta Procházková. Přítele a maminku a sestru vyvedla také Iva Pazderková a v doprovodu utajovaného přítele a otce svého dítěte přišla zpěvačka Eva Burešová. Ta mimo jiné oslnila krajkovými šaty s bujným dekoltem.

Na premiéře nechyběla ani Anna Slováčková s matkou Dádou Patrasovou, Marián Vojtko s Michaelou Gemrotovou či Daniela Šinkorová v půvabných hedvábných šatech. Jediné, co na nich kazilo dojem, byla nevhodně přišitá podprsenka s ramínky na zádech. Jinak to pohublé zpěvačce velmi slušelo.

Lucie Bílá bude jeptiškou! V Boha věřím, ale vnímat jsem ho začala postupně.

Video
Video se připravuje ...

Luci Bílá bude jeptiškou! V Boha věřím, ale vnímat jsem ho začala postupně David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií