Tedy, odváděli... Ve skutečnosti to bylo vlastně naopak – dámy si odváděly spíš je! Langmajer se sotva belhal, protože během celého představení na scéně pražské Violy sykal bolestí kvůli bolavým zádům, i děkovačku zvládl jen s největším sebezapřením.

Lásko, řídíš...

Vyčuhující kusy náplastí na krku dávaly tušit, že si od bolesti a utrpení pomáhá populárními tejpy. Jeho před lety dvakrát operovaná páteř mu evidentně horké chvilky připravuje i nadále... Stejně jako Jiří Dvořák navíc na afterparty »spolykal« pár piv, takže byl ve výsledku rád, že se jeho milá Adéla Gondíková (44) ujala role řidičky. „O svých trablech vyprávěl »Langoš« přátelům dokola až do půl jedné. Adéla ho často objímala i utěšovala,“ popsal zdroj z večírku. „Když pak zjevně uondaný bolestmi vrávoral s Gondíkovou k autu, koupil si další plechovku a popíjel pivo přímo na ulici!“ To Jiří Dvořák si premiéru užil ve viditelně lepší kondici. Po představení hodil družnou řeč i s Gondíkovou, klopil do sebe plzničky z flašky, lačně hltal chlebíčky, aby se pak vydal do noci v doprovodu své sličné přítelkyně, o 21 roků mladší Jitky Randárové. A že je mezi nimi vztah pořád plný vášně, dokázal jejich vroucí francouzák přímo před divadlem...

Úraz mi zachránil život

Langmajer má problémy s páteří přes 10 let, od těžkého úrazu při natáčení na raftech v Rumunsku. Prasklou páteř mu tehdy museli sešroubovat, po dvou letech ale výztuže nevydržely a on musel pod nůž znova. A i když si kvůli zádům vytrpěl jako pes, s trochou nadhledu říká, že mu to vlastně zachránilo život. „Rozsvítilo se mi v hlavě. Přestal jsem se chovat jako idiot a přestavěl si žebříček hodnot,“ přiznal třeba v rozhovoru pro Metro. „Snažím se otočit přístup k lidem ve svém okolí: Ne že je budu pořád vycucávat, ale naopak bych jim měl ve svém věku začít dávat, vracet. V práci i v soukromí,“ popisuje své zmoudření (či prozření).

Z věčného flamendra, holkaře, nespolehlivého a nevypočitatelného sebestředného vzteklouna je už pár let „vypohodovaný“ muž s urovnanými vztahy. „Taky vím, že mám být za co vděčný. Za ty zázračné chvíle, kdy jedu na kole a koukám se po krajině, chodím po kopcích na sněžnicích, lyžuju… Co většina z nás vnímá jako samozřejmost, já od té doby považuju za ohromné dary. Protože nechybělo mnoho a už bych se nikdy nepostavil na nohy. Anebo jsem tu taky nemusel být…,“ dodává s nebývalou pokorou.

VIDEO: K padesátým narozeninám dostal Jiří Langmajer filmovou roli svůdce

Video
Video se připravuje ...

K padesátým narozeninám dostal Jiří Langmajer filmovou roli svůdce. Bontonfilm

Fotogalerie
57 fotografií