Ztráta milovaného člověka je vždy těžká, zvlášť pokud se s ní musí vyrovnávat malé dítě. Právě tím si musela projít Aneta, jejíž maminka před lety spáchala sebevraždu. Zpěvačka na ni nadále s láskou vzpomíná a cítí, že jí v mnoha ohledech schází. „Uvědomuji si, že v mém životě chybí pozice starší ženy. Když mám možnost být se ženami, které mají zkušenosti, je mi v jejich společnosti dobře,“ svěřila se v rozhovoru pro magazín MF DNES.

„Cítím, že mi schází taková ta jistota, jakou má člověk, když je hodně mladý a rodiče mu řeknou: Neboj, to bude dobrý. Sama si to můžu říkat tisíckrát dokola, ale je to jiné. Takže když jsem ve společnosti někoho staršího, snažím se naslouchat a cítím se příjemně,“ vysvětlila, proč vyhledává přítomnost starších lidí a zejména žen.

Ze stejného důvodu je jí ostatně blízká i herečka Bára Hrzánová (53), s níž se před několika lety seznámila díky pracovní spolupráci. „Od té doby spolu trávíme hodně času. Není to tak, že bych měla pocit, že mi nahrazuje mámu. Ale je mým vzorem, přirozeně mi předává určitou profesní zkušenost, své cítění světa, svůj druh humoru,“ popisovala Langerová svůj vztah k ní.

VIDEO: Jak se natáčelo 8 hlav šílenství?

Video
Video se připravuje ...

Jak se natáčelo 8 hlav šílenství? youtube

„Patří mezi mé nejbližší, kteří rozumí tomu, co člověk cítí, když je na pódiu, když má něco předat. Rozumí mi často mnohem víc než já sama sobě. Je to jedna z těch odvážných žen, která se nežene za slávou a penězi, ale ctí důležité hodnoty,“ vzdala kamarádce hold historicky první vítězka Česko hledá SuperStar.

Po triumfu v soutěži se o ni začala ve velkém zajímat média, což pro Anetu nebylo zrovna snadné. Tehdy totiž ještě veřejně nepřiznala svou homosexualitu. „Samozřejmě to bylo složité. Zpočátku jsem měla pocit, že už tak jsem panák, se kterým si všichni dělají, co chtějí, že můj život patří všem,“ vzpomínala.

„A k tomu jsem ještě měla do prvních rozhovorů říkat takové soukromé věci? To mi připadalo dost zvláštní. Mně nevadilo, že by se to lidé dozvěděli. Ale připadala jsem si, jako bych stála před nějakým soudem,“ popisovala s tím, že byla nakonec ráda, když se veřejnost vše dozvěděla.

VIDEO: Aneta Langerová si na křest pozvala přítelkyni! A poprvé přiznala vztah.

Video
Video se připravuje ...

Aneta Langerová si na křest pozvala přítelkyni! A poprvé přiznala vztah. Markéta Reinischova, Tomáš Sovinský

„Pak mi dal jeden novinář jednoduchou otázku, jestli je mi dobře se ženou, se kterou jsem tehdy byla. Já odpověděla, že ano. A bylo to. Nakonec se mi velice ulevilo,“ dodala Langerová, která v minulosti prožila vztah například s režisérkou a dokumentaristkou Olgou Špátovou (33), dcerou Olgy Sommerové (68). Jenže po rozchodu se Špátová dala dohromady s o 35 letem starším kameramanem Janem Malířem. V květnu mu porodila dcerku.

Fotogalerie
64 fotografií