Pondělní Snídani s Novou moderovala Hana Reinders a Petr Říbal. Jedním ze vstupů byla reportáž o koních. V jejím průběhu ale nastaly komplikace a pro ukázku jejich drezury se nespustila hudba, která ji měla doprovázet. Když proto Petr odcházel ze záběru, vykřikl: „Tohle prostě nejde, ty vole do pi*i!“ Ale jaksi zapomněl, že diváci ho stále slyší.

Vážně mě to mrzí, taková slova běžně nepoužívám a divákům slibuji, že už ode mě nic takového neuslyší, ostatně mohou se o tom přesvědčit sami a pravidelně se dívat na Snídani s Novou,“ slibuje Petr.

I v přímém přenosu Snídaně s Novou se holt někdy něco nepovede. Vystoupení s koněm zabili, já umírám takhle po ránu,“ napsala na sociální síť známá brněnská sexbomba Nela Slováková a svým příspěvkem strhla diskuzi. Díky ní se i kompromitující záběr s Petrovou hláškou dostala na veřejnost.

Nova totiž tuhle Snídani doposud nedala do svého archivu. Jako poslední je tam z pátku 13. října.

„Všem divákům Snídaně s Novou se za včerejší vstup moderátora omlouváme. Téměř tříhodinové živé vysílání s sebou může přinášet určitá úskalí, kterým musí čelit štáb, ale také moderátoři pořadu. Petr si je své chyby vědom a věříme, že se podobné situace nebudou opakovat,“ sdělila Blesku PR manažerka Alžběta Cimová.

VIDEO: Říbalovi ze Snídaně to ujelo: Do pí*i, vykřikl v přímém přenosu

Fotogalerie
13 fotografií