Herečce se již léta přezdívá královna dětských srdcí, a tak není divu, že si za svou práci s dětmi vysloužila i ocenění. „Moc děkuji za Cenu za dlouholetý přínos pro děti od ARTES. Mám obrovskou radost,“ rozplývala se na Instagramu Dáda.

Soška, s níž se nadšeně fotila, ji jistě velmi těšila. Ale přesto ji trochu mrzelo, že ji na nedělní slavnostní předávání do pražského Divadla u hasičů doprovodily pouze dcera Anička Slováčková (22) a snacha Míša Zemánková (36), ovšem už žádný pánský doprovod.

„Je mi líto, že můj přítel Vito se z pracovních důvodů nemohl zúčastnit tohoto předávání,“ prozradila pro Super.cz s tím, že její láska ale přijede do Prahy velmi brzo. Zřejmě po skončení turistické sezony ve slunné Kalábrii, kde provozuje hotel. Patrasová se za ním byla letos už několikrát podívat a vždy o tom hojně informovala na sociálních sítích.

Podpořit manželku v její slavný den přitom nepřišel ani muzikant Felix Slováček (74), který už dlouhou dobu tráví čas raději po boku své nové partnerky Lucie Gelemové (34). Tuto skutečnost během večera vtipně okomentoval i moderátor Petr Jančařík (65). Ten se totiž co chvíli k Dádě tiskl a dokonce vychvaloval i její půvaby. Navíc utrousil i humornou poznámku: „Já se tomu Felixovi divím.“

Diváky tímto bonmotem pobavil, ovšem sama Patrasová ho prý přeslechla, jelikož se zrovna podepisovala. „Nevnímala jsem to,“ naznačila, že už Slováčka a jeho odchod k mladé výtvarnici neřeší. Je totiž šťastná s italským fešákem, i když přiznává, že vztah na dálku má svá úskalí. „Je to náročné kvůli našim povoláním. Ale vídáme se hodně často, všechno jde, když se chce.“

Dokonce pak neváhala porovnat svého současného partnera právě s nevěrným mužem Felixem. „Když si vzpomenu na minulá léta strávená s mým manželem, který byl neustále pryč, tak se s Vitem možná vídám daleko častěji,“ neodpustila si v rozhovoru pro Super.cz malé rýpnutí Patrasová, které se kromě Jančaříka na akci věnoval také hitmaker Michal David (57).

VIDEO:  S Felixem už není cesty zpět, říká Dáda o manželovi.

Video
Video se připravuje ...

Tvrdá Patrasová: S Felixem už není cesty zpět! Donutil mě podepsat listiny… Blesk TV

 

Fotogalerie
55 fotografií