I když měl letos starosti kvůli vyhazovu z televize Barrandov, nezapomněl moderátor Aleš Cibulka (40) ani tentokrát vytvořit již tradiční kalendář pro pamětníky, v němž připomíná staré české filmy a jejich hvězdy z dob minulých. Současné známé osobnosti pak v hojném počtu přijaly pozvání na křest jubilejního desátého kalendáře, jenž proběhl v pražské restauraci U Mrtvýho ptáka.

Samozřejmě zde nemohl chybět Alešův partner, herec Michal Jagelka (40), který mu s přípravou ostatně pomáhá. Českému DiCapriovi se doslova rozzářila tvář, když dorazila jeho kolegyně Jitka Ježková (39). Po vzoru Jacka a Rose z Titanicu, které v českém znění před lety nadabovali, si padli do náručí a přivítali se polibkem.

VIDEO: Jagelka v kůži DiCapria: Měnil by za manžela Cibulku?

Video
Video se připravuje ...

Jagelka v kůži DiCapria: Měnil by za manžela Cibulku? Jan Jedlička, Sandra Apostolidisová

Křehká blondýnka, která kromě Kate Winslet propůjčuje hlas například Mille Jovovich (41) či Rachel McAdams (38), přitom nepřišla sama, ale v doprovodu manžela Milana. Po zbytek večera se k němu ostatně zamilovaně tiskla a zasypávala ho něžnostmi, snad aby mu vynahradila pusu kolegovi.

Na akci se objevila také herečka a spisovatelka Ivanka Devátá (81), kterou teprve nedávno propustili z nemocnice. Bojovala totiž s rakovinou a musela na operaci, kde jí odebrali velký kus střeva. Rány se jí posléze špatně hojily kvůli vážné infekci. Teď už je ale očividně zpět ve formě. Na všechny strany hýřila úsměvy, jak je pro ni ostatně typické. Dokonce si povídala i s Jiřinou Bohdalovou (86). Raději ale moc nekorzovala a v klidu seděla, aby se příliš neunavila.

S dobrou náladou přišla i Dáda Patrasová (61), i když dorazila bez manžela Felixe Slováčka (74), který již žije s mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou (34). Ve světlém kalhotovém kostýmku jí to slušelo, a tak se zdá, že jí stále častější cesty do Kalábrie za italským partnerem Vitem vyloženě svědčí. Na křest dále zavítaly i další osobnosti, například zpěvačka Eva Pilarová (78) s manželem, malíř Kristián Kodet (69) či herečka Eva Hrušková (65).

Fotogalerie
37 fotografií