„Máme za sebou půlroční trápení. Když bylo v létě nejhezčí počasí, musely jsme být zavřené doma. Operaci ale naštěstí zvládla perfektně a věřím, že už bude všechno dobré,“ řekla moderátorka Kristina Kloubková deníku Aha!. Její dcera Jasmínka se statečně poprala s mononukleózou a s odstraněním mandlí, zlý virus ale může kdykoliv vystrčit své růžky.

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka z Novy Kristina Kloubková: Dcera musí na operaci! 

„Virus, který v sobě má, tu bude navždycky. Ten už jí nikdy z těla nevymizí. Ve chvíli, kdy onemocní, tak můžou nastat komplikace a průběh nemoci může být těžší,“ vysvětlila deníku Aha! máma Kristina. Naděje ale umírá poslední. „Teď už Jasmínka chodí do školky. Začala navštěvovat balet i angličtinu, takže už se nemusí ani nijak omezovat v pohybu. Doufám, že bude jednou úplně zdravá,“ shrnula nám. „Strach o ni nicméně budu mít celoživotně,“ konstatovala Kloubková.

Kristina ale neztrácí optimismus. „To dáme! Když jsem zvládla operaci a narkózu svého dítěte, tak už jsem připravená na cokoli. Doufám, že nemoci se nám budou vyhýbat,“ dodala maminka, která vychovává dceru sama. Je totiž od roku 2015 rozvedená.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Novy Kloubková: Mononukleóza dcery odstartovala další nemoci! Nepomohlo ani očkování. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií