Sympatický krasavec, který se živí jako fitness trenér, připravil pro svou partnerku krásné překvapení. Na nejvyšší budově světa Burdž Chalífa v Dubaji (828 m) se jí zeptal, zda by s ním chtěla strávit zbytek života.

Závodnice Bikini Fitness se sice pyšní pořádnými svaly na rukou, ale na Jakuba je použít nepotřebovala. S nabídkou totiž souhlasila a nechala si od něj na prst navléknout krásný zásnubní prsten. S radostnou událostí se pak dvojice pochlubila i na sociální síti.

Zdá se, že jejich štěstí už snad nemůže nic překazit. Vydrželi spolu ostatně i poté, co Kraus před dvěma lety zvítězil v Muži roku. Žádná mužská obdoba tzv. missí nemoci je tedy nepotkala.

Zato letošní nejkrásnější muž s tímto fenoménem má nějaké zkušenosti. Syn zpěváka Standy Hložka (62) Matyáš (23) se totiž krátce po získání titulu rozešel s přítelkyní Kateřinou, sestrou České Miss 2007 Lucie Hadašové (31). Brzy nato se k ní ale zase vrátil.

VIDEO: Muž Roku 2015 Jakub Kraus prozradil unikátní způsob hubnutí: Přítelkyně ho otrávila rybou!

Video
Video se připravuje ...

Muž roku 2015 Jakub Kraus: Přítelkyně ho otrávila rybou, zhubl šest kilo za tři dny! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií