Nedávno se Ornella na sociálních sítích pochlubila, že nastoupila na vysokou školu. Na její imatrikulaci se sešli dokonce oba její rodiče, kteří přitom právě řeší manželskou krizi a chystají rozvod. Nyní žena, která se dříve snažila prorazit jako modelka a herečka, prozradila i nechutné detaily svého studia.

Jejím působištěm se totiž stala pražská Česká zemědělská univerzita, která je známá i pod svou lehce hanlivou přezdívkou ‚hnojárna‘. „Je tam hrozně biologie, takže jsem trošku vyděšená,“ přiznala pro Super.cz Koktová.

„Šla jsem do toho studia s ideálem, že to bude jenom o koních, a zatím jsme u prvoků a nějakých bakterií. Takže pracuju s mikroskopem a cítím se jako vědkyně,“ svěřila se s prvotními dojmy.

Ovšem do budoucna se přece jen výuky o svých oblíbených zvířatech dočká. Jenže zatímco ve volném čase na koních ráda jezdí, ve škole po ní budou chtít, aby je pitvala! „Budeme pitvat celého koně, to bude jedna z těch zkoušek,“ šokovala mladá manželka Josefa Kokty.

VIDEO: Ornella nedávno přiznala, že ji trápil rozchod jejích rodičů

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová: Z rozvodu rodičů jsem nešťastná! Dozvěděla jsem se to z Facebooku! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Didier Ducau - Lady of the lake

Pro mnohé dost nechutná představa, ona si s tím však zrovna dvakrát hlavu neláme. „Toho se neděsím, protože už na gymplu jsem pitvala srnku anebo části prasete,“ odtajnila svou minulost s tím, že kdysi bylo jejím snem stát se veterinářkou. Toužila zachraňovat životy zvířat, jenže děsila ji představa, že je bude muset také utrácet. „Ale zvládnu to,“ doplnila odhodlaně.

Daleko větší výzvu pro ni představovalo vůbec se do školy vrátit. „Nejsem tam nejstarší, což je dobrý pocit,“ oddechla si Ornella a narážela při tom na fakt, že po maturitě totiž otěhotněla, ve studiu hned nepokračovala a místo toho téměř pět let zůstala v domácnosti a pečovala o syna Quentina.

Toho teď ale ráda posílá do školky, která končí v pět odpoledne. Poté ho vyzvedává manžel Pepa. „Střídáme se a je to velice náročné, protože jeden den v týdnu jsem ve škole od sedmi ráno do sedmi večer, to jsem pak totálně vyflusaná. Doufám, že ten semestr přežiju,“ dodala pro Super.cz.

VIDEO: Ornella Koktová: Bála jsem se, že Pepa umře! 6 operací v jednom týdnu!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová: Bála jsem se, že Pepa umře! 6 operací v jednom týdnu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
44 fotografií